UgensErhverv.dk

Kom godt på plads i den nye bolig

ANNONCE: Efter en lang flytteproces, er det dejligt endelig at kunne slå dig ned i din nye bolig - i hvert fald hvis der er styr på det hele.

20-04-2021

Den nye bolig skal jo også udstyres og klargøres til, at I flytter ind, og begynder I først på det efter indflytningen, kan I godt komme til at blive trætte af det. Boligen kan sagtens færdiggøres efter indflytningen, men det er nu en god ide at begynde inden.

De vigtige, funktionelle ting

Det er ikke rart at bo i en bolig, hvor der ikke er vand at tage bad i, og hvor der ikke er el til at holde køleskabet tomt. Hvis disse ting ikke er på plads, bliver hverdagen hurtigt noget bøvl. Der er mange ting, der skal på plads i den nye bolig, som du måske ikke helt tænker over i din egen bolig - men som egentlig spiller en ret stor rolle i forhold til boligens funktionalitet, og hvor rar den er at bo i helt fra starten.

Nye møbler - kom i gang med at kigge!

Det kan også være, at I har besluttet jer for, at I vil indrette boligen med helt nye møbler, i hvert fald delvist. Når de fysiske rammer nu bliver skiftet ud med en helt ny bolig, kan det også være en god anledning til at skabe forandringer i boligens indre. Til det formål er en udskiftning af møblerne helt perfekt.

Det skal naturligvis stadig gå op med resten af flytningen, som jo nok ikke ligefrem har været en billig affære - men samtidigt er det vigtigt at huske på, at møbler er en investering, der holder i forholdsvis lang tid. Derfor behøver du ikke føle dig skyldig, hvis du gerne vil have nye møbler til den nye bolig. Er du på jagt efter stilrigtige møbler i god kvalitet, så klik her.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Folketinget har ignoreret enorme støjproblemer ved motorvejene

Folketinget har ignoreret enorme støjproblemer ved motorvejene

Kampen om pengene i den kommende støjpulje i infrastrukturplanen er gået i gang, allerede inden partierne reelt er begyndt at forhandle om midlerne.

Rationel forklaring på høje stigninger i huspriserne

Rationel forklaring på høje stigninger i huspriserne

Priserne på parcelhuse er steget cirka 14 procent og ejerlejligheder cirka 17 procent det seneste år

Uge 19: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 19: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste dage

Venstre står stejlt på Hærvejsmotorvej i forlig om infrastruktur

Venstre står stejlt på Hærvejsmotorvej i forlig om infrastruktur

Venstre har præsenteret sit udspil til en infrastrukturplan, der skal indgå i forhandlingerne om de kommende mange års investeringer i den danske infrastruktur.