UgensErhverv.dk

Printer på abonnement med fri service

ANNONCE: I erhverv er det ofte vigtigt at have en printer af en vis kapacitet. Der bliver uden tvivl printet meget hver eneste dag i langt de fleste virksomheder, uanset om det er kontrakter til underskrift eller skiltet om, at kaffemaskinen desværre ikk

19-04-2021

Det er stort set umuligt at undvære en printer i erhverv, men store kopimaskiner kræver samtidig en vis kapacitet.

For en hel del virksomheder kan det derfor godt betale sig at leje en printer i stedet for at investere i en selv. https://printerguys.eu/da/ har specialiseret sig i netop det. Nogle af de ting, der gør, at det især kan betale sig, er at tonerne allerede er betalt. Printertoner er langt fra gratis, og det er en udgift, som man ret hurtigt bliver træt af at have. Med abonnementet på printere slipper man uden om det problem, for tonerne følger med. Desuden får man mulighed for serviceeftersyn, når det er nødvendigt, så der ikke opstår problemer.

Der er mange forskellige typer af printere og kopimaskiner, og det er naturligvis en god idé at afgøre, hvad man egentlig har brug for. De fleste steder har primært brug for at printe i A4 eller fra gang til gang i A3, men enkelte steder har også brug for større print. Her kommer plottere ind i billedet. En plotter kan ligeledes lejes, og den giver dig muligheden for at printe større end i A3.

Simpelt koncept med mange fordele

Konceptet ved lejen af printere er relativt simpelt. Der betales en månedlig ydelse, og alt efter hvilket abonnement, man vælger, vil man altid have et godt overblik over hvilke ting, der indgår i aftalen. Hvis man på et tidspunkt får ændrede behov kan man op- eller nedgradere aftalen, så det igen kommer til at passe sammen. Det betyder også, at der ikke opstår ubehagelige eller uventede oplevelser. Man er altid klar over, hvad der kræves.

Virksomheden bag udlejningen har arbejdet med kopimaskiner siden 2001. Her handlede det om at servicere HP-printere, og det betyder også, at I kan stole 100 % på, at det arbejde, der bliver udført, er i orden. Servicen er i top, og der er en høj viden i firmaet, der gør, at I kan få hjælp, hvis der er brug for det. Ingen spørgsmål er dumme, og der er med al sandsynlighed en løsning på jeres problem.

Leje af printer til erhverv er måske ikke et koncept, der er så mange, der har tænkt på. I stedet vælger de fleste at investere i en stor kopimaskine, men det er langt fra alle, der har brug for det i det lange løb, Ved at leje maskinen er man altså væsentligt mere fri, fordi man ved at opsige abonnementet ikke længere har udgiften. Ved at købe en kopimaskine binder man sig til en aftale, og det er nødvendigt at sælge den, for at komme af med den igen, hvis det en dag bliver nødvendigt. Det problem har man ikke, når man har et abonnement på leje af en printer.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

 • Rodahl Stilladser

  Rodahl Stilladser

  Rodahl Stilladser har mere end 60 års erfaring som leverandør til byggebranchen.

 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima

 • Carl Ras

  Carl Ras

  Se alle aktuelle kampagner fra Carl Ras her…

 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima

 • BG Byggros - Inja udskillertek

  BG Byggros - Inja udskillertek

  Olie-, benzin- og fedtudskillere i armeret beton af høj kvalitet.

 • Roth Clima Comfort

  Roth Clima Comfort

  Hurtigtregulerende gulvvarme med lav byggehøjde til renovering og nybyggeri

 • Ecophon

  Ecophon

  Akustiske loftsystemer der sikrer god lyd og økonomiske løsninger

 • DUCO

  DUCO

  Markedsledende i afvandingsteknik

 • BG Byggros

  BG Byggros

  Guide og inspiration til valg af grønne tage og taghaver

 • Vika vinduer

  Vika vinduer

  Lad os gøre det sammen

Folketinget har ignoreret enorme støjproblemer ved motorvejene

Folketinget har ignoreret enorme støjproblemer ved motorvejene

Kampen om pengene i den kommende støjpulje i infrastrukturplanen er gået i gang, allerede inden partierne reelt er begyndt at forhandle om midlerne.

Rationel forklaring på høje stigninger i huspriserne

Rationel forklaring på høje stigninger i huspriserne

Priserne på parcelhuse er steget cirka 14 procent og ejerlejligheder cirka 17 procent det seneste år

Uge 19: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 19: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste dage

Venstre står stejlt på Hærvejsmotorvej i forlig om infrastruktur

Venstre står stejlt på Hærvejsmotorvej i forlig om infrastruktur

Venstre har præsenteret sit udspil til en infrastrukturplan, der skal indgå i forhandlingerne om de kommende mange års investeringer i den danske infrastruktur.