UgensErhverv.dk

Er robotplæneklipperen fremtiden?

ANNONCE: Det er fantastisk at have en græsplæne, da den er smuk at kigge på og hyggelig at opholde sig på, men det er knap så fantastisk at skulle klippe den og holde den pæn. Sådan er der i hvert fald mange, der mener.

06-04-2021

Heldigvis er der ikke nogen, der siger, at vi selv behøver at bruge tid på at slå græs. Nu til dags er der nemlig rig mulighed for at benytte sig af en robotplæneklipper, der klarer arbejdet for dig. Dette er både nemt og tidsbesparende, så det er svært at forestille sig andet, end at den i højere og højere grad kommer til at erstatte de traditionelle måder at slå græs på.

Giver en flot og ensartet plæne

Der er måske nogle, som tænker, at en robotplæneklipper da umuligt kan klare plæneklipningen lige så godt, som hvis et menneske havde stået bag. Selvom tanken måske giver mening, er det ikke sådan, det forholder sig.

Robotplæneklipperen sikrer dig nemlig et flot klipperesultat, og den laver ikke nogen kørespor i plænen. Derudover vil du sandsynligvis få slået græsset oftere, end hvis du selv skulle stå for det, og derfor vil væksten af mos og ukrudt blive holdt nede.

Hvad med larm?

Der kan være ganske meget lyd i en græsslåmaskine, og derfor er det nærliggende at tænke, at det samme gælder en robotplæneklipper. Robotplæneklipperne er dog yderst støjsvage, og især hvis du vælger en lidt dyrere model, vil støjen være minimal.

Hold øje med gode tilbud

Hvis du tænker, at en robotplæneklipper kunne være noget for dig, kan du med fordel begynde at undersøge udvalget og finde en model, der passer til dit behov. Det kan være en god idé at holde øje med gode tilbud, da du sagtens kan være heldig at finde den robotplæneklipper, du drømmer om til en nedsat pris.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

BG Beton igen i fedtefadet

BG Beton igen i fedtefadet

Myndighederne kan forlange eksempelvis en betonvirksomhed, som er etableret i strid med reglerne, standset eller helt fjernet

Uge 16: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 16: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste dage

Flytter produktionen og ændrer fokus

Flytter produktionen og ændrer fokus

Dør- og vinduesfabrikken Rødbo har solgt de nuværende lokaler på Vinkelvej i Haderslev og ændrer på sortimentet. Det betyder færre medarbejdere

Kattegatundersøgelse forventes færdig i år

Kattegatundersøgelse forventes færdig i år

Der beregnes blandt andet et samlet anlægsoverslag for Kattegatforbindelsen i forlængelse af de tekniske og miljømæssige undersøgelser