UgensErhverv.dk

Gør noget godt for dine medarbejdere

ANNONCE: Det gavner altid en virksomhed bedst, når medarbejderne er glade og motiverede, da det er med til at effektivisere medarbejderne.

18-02-2021

Dog kommer motiverede medarbejdere ikke af sig selv, og det kræver hårdt arbejde. Det findes ikke en ultimativ guide til, hvordan medarbejderne leverer et godt stykke arbejde samtidig med, at de er tilfredse.

 

Tips

  1. Det er vigtigt, at du sørger for at anerkende dine medarbejdere, hvilket du gør ved løbende at følge op på deres trivsel, og hvad de holder af ved at være i virksomheden.

  2. Sørg for, at dine medarbejder også for et indblik i, hvad der foregår i virksomheden - inddrag dem og sørg for, at de er involveret. Ydermere kan det være en god ide, hvis alle medarbejdere får ip telefoni, da det giver dem et godt fundament, som de kan bruge dagligt.

  3. Når du er frontfiguren i virksomheden, er det vigtigt, at du udstråler af positivitet, da det smitter af på dine medarbejdere. Dit smil smitter, og du kan aldrig smile for meget.

  4. Vis dine medarbejdere, at det er okay, hvis de begår fejl, eller ikke forstår en opgave, som de skal lave. De skal have muligheden for at komme til dig eller snakke med andre medarbejdere, hvis de støder på vanskeligheder - kommunikation er nøglen til en god virksomhed, hvor medarbejderne er glade.

Ros er vigtigt

Når en af dine medarbejdere har gjort et godt stykke arbejde, skal du sørge for at rose dem. Fortæl dem, at de har klaret det godt og sæt ord på deres hårde stykke arbejde. Ros er med til at give dine medarbejdere mere gå op mod, da anerkendelsen er med til at løfte dem, da det er opmuntrende. 

Det er vigtigt at fokusere på de små sejre for din virksomhed og fejre disse i stedet for at stræbe efter noget uopnåeligt.

Brochurer

Glem ikke bygninger i CO2-regnskabet

Glem ikke bygninger i CO2-regnskabet

’Renovering på Dagsordenen’, frygter at det ensidige fokus på at nå klimamålene i 2030 forringer betingelserne for at træffe optimale politiske beslutninger om den grønne omstilling

Uge 9: Konkurser i byggeriet (1)

Uge 9: Konkurser i byggeriet (1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste dage

Robotter tilpasses efter byggeriets ændrede behov

Robotter tilpasses efter byggeriets ændrede behov

Virksomheden Odico realiserer deres ambition om hver dag at revolutionere byggebranchen ved hjælp af robotteknologi. Det har resulteret i en række løsninger, der øger effektiviteten og frigør hænder og byggeriets potentialer

Nyt samarbejde sikrer parkeringsgevinst til håndværkere

Nyt samarbejde sikrer parkeringsgevinst til håndværkere

Det koster håndværkere dyrt at glemme at sætte parkeringskroner på fakturaen. Derfor er ParkPark nu en del af Ordrestyrings løsning, der anvendes af 22.000 håndværkere til sagsstyring, materialebestilling og fakturering