UgensErhverv.dk

Styr på det formelle – få faktureringen på plads

ANNONCE: Har din virksomhed brug for at få faktureret korrekt, så både kunder, revisor og SKAT kan være tilfreds med jeres resultater?

13-01-2021

Det kan være svært at sætte sig helt ind i, hvordan de forskellige systemer virker, men med hjælp fra professionelle kan du få hjælp til nem fakturering, så I ikke risikerer pludselig at stå i en situation, hvor penge, fakturaer og ydelser ikke spiller sammen som de burde.

Med et faktureringssystem, kræver det ikke meget for at få alt sat i system. Så snart det er implementeret, kræver det blot, at det vedligeholdes og bruges, som det er beregnet, og så burde alt hvad der hedder fakturering forholdsvist at køre af sig selv. Det er naturligvis stadig vigtigt, at man holder øje med, om alt stadig går, som det skal, men det er en væsentlig hjælp sammenlignet med at sidde og manuelt taste alt ind, hvor man stadig skal være sikker på, at tingene fungerer.

Tilgængelig for alle typer af virksomheder

Der er ingen regel for, hvilke virksomheder der kan benytte et faktureringsprogram. I virkeligheden kan det være en hjælp for alle, uanset om I har relativt få ordrer, eller om I har mange hundrede hver dag. Der er forskel på fakturaer, og der findes derfor både online og digitale fakturaer. Begge dele foregår digitalt, men hvor den ene sendes via mail, gemmes den anden i digitale systemer, så det altid kan findes igen. Det letter både arbejdet for kunden og for din virksomhed, da I i fremtiden ikke skal kæmpe for at finde en manuelt sendt mail i en bunke af mange, mange ordrer, men at I i stedet hurtigt kan søge det frem. Programmet er bygget op med skabeloner, så det bare handler om at du får tastet kundens oplysninger ind i et skema – så kører resten selv.

 

Brochurer

Undersøgelse rejser tvivl om standard for brandimprægneret træ

Undersøgelse rejser tvivl om standard for brandimprægneret træ

DBI og Teknologisk Institut har undersøgt, hvad der sker med brandegenskaberne, når brandimprægneret træ udsættes for vind og vejr. Konklusionen er bl.a., at ældningsstandarden EN 16755 bør revideres kraftigt

Byggesagsbehandling sandet til i bureaukrati og dyre regninger

Byggesagsbehandling sandet til i bureaukrati og dyre regninger

Vejen Kommune har sendt boligministeren og Folketinget en henvendelse, hvor der gives eksempler på urimelige konsekvenser af reglerne i BR18

Boligministeren: Leverancer fra Inabensa til Niels Bohr bygningen har været ubrugelige

Boligministeren: Leverancer fra Inabensa til Niels Bohr bygningen har været ubrugelige

Det bliver ikke muligt for Københavns Universitet at købe bygningen til den oprindeligt budgetterede pris

DI kræver permanent bedre håndværkerfradrag

DI kræver permanent bedre håndværkerfradrag

Der er sket mere end en halvering af anvendelsen af BoligJobordningen til håndværkerydelser i forhold til 2014