UgensErhverv.dk
Nyt komplet Euro brøndsystem fra Uponor

Nyt komplet Euro brøndsystem fra Uponor

Uponor A/S har netop lanceret Euro brøndsystem- komplet med brønde, opføringsrør og regnvandsbrønde i nye dimensioner.

13-09-2004

Ved projektering af afløbssystemer til regn- og spildevand er det afgørende for anlægsbudgettet, at bygherrer, indkøbere og entreprenører kan disponere over et komplet brøndsystem med alle standarddimensioner. Her er der store økonomiske fordele at hente, når det drejer sig om både indkøb, lagerføring og installation.
Med en ny produktion af rense- og inspektionsbrønde med opføringer med en indvendig diameter på henholdsvis 315 mm og 425 mm, opføringsrør og regnvandsbrønde er Uponor nu i stand til at levere et komplet brøndprogram, som omfatter alle standarddimensioner.

Stærkt materiale, stærk konstruktion:
Brønde og opføringsrør i Euro brøndsystemet er fremstillet af polypropylen, PP, som kombinerer de bedste egenskaber fra PVC og PE. Det gælder ikke mindst materialets slagfasthed, som selv under lave vintertemperaturer er særdeles høj. PP tåler kraftige stød, og installationer kan således problemfrit udføres hele året under optimale installationsvilkår.
PP er samtidig resistent overfor aggressivt spildevand og de fleste kemikalier, og materialet har stort set ubegrænset holdbarhed.
Brøndbundene er konstrueret med kraftige ribber, der giver maksimal styrke, og alle opføringsrør er korrugerede og følger jordens bevægelser ved belastninger fra køretøjer.

Fleksibelt system med standarddimensioner
- Ved udviklingen af Euro brøndsystemet til regn- og spildevand har vi lagt vægt på, at private og offentlige bygherrer kan projektere omkostningseffektive og langsigtede løsninger, siger markedschef Jann Eiskjær. - Det betyder bl.a., at brøndsystemet skal være så fleksibelt som muligt, og med de nye brønde og opføringsrør i 315 mm og 425 mm imødekommer vi et stort ønske om at kunne levere et komplet brøndprogram, som dækker alle standarddimensioner på markedet. Med de nye dimensioner er det nu kun nødvendigt at anvende og lagerføre standarddæksler.
Som en ekstra gevinst kan samme brøndbund monteres med alle kendte rørtyper som f.eks. Ultra, Uponal og Uporen, slutter Jann Eiskjær.

Yderligere oplysninger:
Jann Eiskjær på mobil 40 98 39 01 eller direkte telefon 99 52 11 87 - eller send en mail til jann.eiskjaer@uponor.com

Uponor A/S
Fabriksvej 6
9560 Hadsund
Telefon 99 52 11 22
www.uponor.dk

Brochurer

 • Sindal Trappen

  Sindal Trappen

  Ægte dansk håndværk

 • Plastmo

  Plastmo

  Vejledning i valg af tag

 • Greditec

  Greditec

  Murflex - ventiler i rustfrit stål

 • Nicolaisen & Larsen

  Nicolaisen & Larsen

  Nye JCB maskiner

 • Ejot Danmark

  Ejot Danmark

  Professionelle befæstigelse og fastgørelsesprodukter

 • Plastmo

  Plastmo

  Din vejledning til tagrender - 15 % større vandkapacitet. Op til 25 års garanti.

 • Riwal

  Riwal

  Vi hjælper dig sikkert i højden!

 • Ajos

  Ajos

  Kraner, hejs, skure, pavilloner, strøm, lys, varme og byggepladsindretning

 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter

 • OSCON

  OSCON

  Specialist i sports- og trægulve

Afgiften på grus og sten forhøjes 11 procent

Afgiften på grus og sten forhøjes 11 procent

Det er nok de færreste i byggesektoren, der har været opmærksomme på, at regeringens finanslov også rammer byggesektoren på afgiftsområdet, idet råstofafgifterne står til en klækkelig forhøjelse.

Nyt hæfte gør håndværk til et sjovt fag i skolen

Nyt hæfte gør håndværk til et sjovt fag i skolen

I et nyt inspirationshæfte kan lærere hente ideer til undervisningsforløb i det obligatoriske fag håndværk og design - og blive klogere på nye alliancer med museer og erhvervsskoler

Carlsberg Byens største domicil

Carlsberg Byens største domicil

I dag afholdes rejsegilde på Emil Christian Hansen Hus, der kommer til at danne ramme om it-virksomheden Vismas nye hovedkontor i København

Mangelfuldt kendskab til vigtig garanti

Mangelfuldt kendskab til vigtig garanti

En omfattende undersøgelse viser store huller i danskernes indsigt i, hvordan de er dækket af henholdsvis garanti og købeloven