UgensErhverv.dk

Gør det bedste for jeres kunder med sikker opbevaring og transport

ANNONCE: I enhver virksomhed er der mange ting at fokusere på. Nogle af dem har kun med virksomheden og dennes effektivitet at gøre, mens andre fokuspunkter også involverer kunden, og særligt kundens oplevelse med at handle hos virksomheden.

16-11-2020

Og lige præcis hvordan kunden oplever at handle med jeres virksomhed er vigtigt, da det er denne oplevelse, der afgør, om de handler med jer igen, og om de har tænkt sig at anbefale jeres virksomhed til deres bekendte.

Gode paller til sikker opbevaring

Mens kundens produkter stadig er i jeres hænder, er der en forventning om, at der bliver passet godt på dem, og at kunden får sine produkter i god stand. Det betyder både, at I er sikret mod indbrud, så kundens produkter ikke bliver stjålet, men mindst lige så meget, at de bliver opbevaret på en sikker måde op mod transporten.

Paller spiller ofte en vigtig rolle i forbindelse med opbevaringen, og det er derfor en vigtig del af jeres opbevaring at anskaffe gode paller, hvor I er sikre på kvaliteten. Paller af dårlig kvalitet risikerer at gå i stykker, så mangler I nyt udstyr på den front, er et firma som Jysk Palleimport et godt sted at købe paller og nye pallerammer.

Transporten er lige så vigtig

Det er sådan set ligegyldigt, at I har brugt ressourcer på at sikre opbevaringen, hvis transporten af produkterne resulterer i, at de går i stykker eller bliver væk. Transporten skal der altså også være fokus på, fordi det er et vigtigt led i kundeoplevelsen, at kunden faktisk modtager det, de har købt hos jer.

For at sikre den bedste sikkerhed under transporten, er det en god ide at anvende anerkendte transportfirmaer, da det betyder, at andre virksomheder allerede har haft nogle gode oplevelser med disse firmaer.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Velkommen til Finger E i Københavns Lufthavn  

Velkommen til Finger E i Københavns Lufthavn  

Finger E har været et af de største byggeprojekter i nyere tid i Københavns Lufthavn på rejsen mod fremtidens lufthavn – et byggeri hvor fortiden og flyvepladsens snart 100 år lange historie også spiller en væsentlig rolle

Med en bestyrelse fulgte 20 mio. kr. på tre år

Med en bestyrelse fulgte 20 mio. kr. på tre år

Efter et langt tilløb valgte ejeren af MC Tag at ansætte en professionel bestyrelse, og det har han på intet tidspunkt fortrudt. Det eneste, der ærgrer ham, er, at han ikke gjorde det noget før

HELT GODNAT: Det bliver meget sværere at få altan i København

HELT GODNAT: Det bliver meget sværere at få altan i København

For mange københavnere har det øget livskvaliteten, at de har fået mulighed for at forsyne deres etageboliger altaner. Men det er måske ved at være slut.

Værksted for udsatte unge tildeles 25.000 kr.

Værksted for udsatte unge tildeles 25.000 kr.

Virksomheden Råt&Godt har netop vundet 25.000 kr. gennem Stroxx-kampagnen ’Kloge hænder gør forskellen’ for bl.a. at hjælpe udsatte unge i lokalområdet videre til job eller uddannelse