UgensErhverv.dk
Ny kraftfuld mejselhammer fra Milwaukee

Ny kraftfuld mejselhammer fra Milwaukee

Milwaukee lancerer en ny elektrisk, pneumatisk mejselhammer PCE 3 Q, som på ideel vis kombinerer høj ydeevne med en ...

09-09-2004

... let håndterbar vægt og gennemtænkt design. PCE 3 Q er et avanceret professionelt værktøj, hvor styrke og komfort går op i en højere enhed.

Milwaukee udvider sin serie af ”Heavy Duty” hammere med en avanceret mejselhammer, der indenfor 3 kilos klassen kan præstere et ideelt forhold mellem kraft og vægt. Med sine 720 watts effekt og de seneste tekniske raffinementer er PCE 3 Q den kraftigste model i sin klasse. Foreningen af den store kraft og de mange avancerede mekanismer har givet hammeren betydelig flere anvendelsesmuligheder end andre mejselhammere af samme type.

Brugervenlighed og sikkerhed er i top
Den specielle låsemekanisme med 35 mulige positioner – Variolock-systemet – giver den professionelle bruger maksimal kontrol og gør det muligt hurtigt og let at vælge de mest hensigtsmæssige mejseljern. Og den elektriske kontakt med variabel hastighed garanterer en kontrolleret start, hvilket giver stor præcision under arbejdet med mejslen. Desuden er kontakten udstyret med en låsemekanisme, så hastigheden kan fastholdes under arbejdet. Det giver en utrolig komfort under længere tids arbejde med mejselhammeren.

Mejselhammeren har en let tilgængelig funktionsvælger med letforståelige symboler. Endvidere er mejselhammeren udstyret med en robust metalgearkasse, SDS-plus fæste, og en ergonomisk og brugervenlig indsatspatron, som er isoleret både i forhold til elektricitet og varmeudvikling.

Milwaukee’s nye mejselhammer har derudover avancerede ergonomiske egenskaber som AVS (Anti-Vibrations-System). Udover at reducere vibrationerne, så forhindrer det bløde greb om det bageste håndtag, at hånden glider under arbejdet. Det gør det endnu mere komfortabelt og sikkert at arbejde med mejselhammeren.

Praktisk tilbehør af høj kvalitet
Til mejselhammeren hører en lang række af praktiske tilbehørsartikler af høj kvalitet. Eksempelvis et 4 meter langt QUIK-LOK® kabel, som er utrolig nem at sætte i og tage ud af maskinen. Til hammeren har Milwaukee også spidse, flade og brede mejsler samt flise- og hulmejsler, som alle er brugbare og nemme at skifte under enhver form for professionel brug af mejselhammeren.

Den nye Milwaukee PCE 3 Q mejselhammer er hos forhandlerne allerede nu.

Yderligere information
For information om nærmeste Milwaukee forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55. For yderligere information: www.milwaukeetool.dk

Kort om Milwaukee
Milwaukee har eksisteret i 80 år, og visionen har fra begyndelsen været at producere de bedste og mest slidstærke elektriske værktøjer til professionelle brugere. I USA er Milwaukee et af de mest anerkendte mærker, som sættes lig med værktøjer og reservedele af højeste kvalitet. Milwaukee elværktøj har en omfattende produktlinie, som dækker over 500 forskellige slags værktøjsmodeller. Dertil fremstiller og markedsfører Milwaukee over 3.500 artikler indenfor tilbehør og systemtilbehør.

Brochurer

Bureaukrati forhindrer klimatilpasning

Bureaukrati forhindrer klimatilpasning

Det skal gøres ’lettere og billigere’ at håndtere de stigende vandmængder. Flere projekter skal over jorden i stedet for at være gravet ned

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

'Big Brother' samfundet er ikke langt væk I et svar til Folketingets Retsudvalg afslører justitsminister Nick Hækkerup, at regeringens planer om øget overvågning vil få vidtrækkende følger for befolkningen.

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

SPONSORERET INDHOLD: Dette forår er Dinesen stolt over at tilføje endnu et lag til firmaets højkvalitets trægulve. Et produkt i smuk symbiose med Dinesens vision: Dinesen Layers Eg

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Den danske malerleverandør AcryMatic Coating skal levere den miljøvenlige maling, der skal dække Øresundsbroens 300.000 m2