UgensErhverv.dk

Den nye iPhone 12 vil øge Apples værdi

Apple har lige præsenteres deres nyeste skud fra stammen i deres populære serie af iPhones.

13-10-2020

Den nyeste går under navnet iPhone 12, og der er ingen tvivl om, at denne nye iPhone vil øge brandets værdi yderligere over den næste tid. Apples release var utroligt vellykket, og med et produkt, der virker til at kunne blive en klar favorit blandt forbrugerne, lover det rigtig godt for teknologigiganten.

Tim Cook leverede en fornem præsentation fra scenen, hvor nye features, det nye design og meget andet blev præsenteret. Der har været generel tvivl om, hvorvidt Apple overhovedet ville lancere de nye modeller iPhone 12, Mini, Pro og Pro Max, men også om de ville kunne forny sig selv. Dét er naturligvis op til forbrugerne at vurdere det, men omtalen umiddelbart efter lanceringen ser ud til at være særdeles positiv.

En opgradering der revolutionerer mobilmarkedet

Den nye iPhone kommer med et nytænkt design, og samlet set fås iPhone 12 i hele ni forskellige farvenuancer. Telefonen har fået et mere kantet look, hvilket sender tankerne imod tidligere iPhone-modeller, og det fungerer imponerende godt.

Heller ikke i forhold til indmaden er det stået stille for Apple. Den nye iPhone kommer nemlig med en række nye funktioner og opgraderinger, som sætter et utroligt pres på de andre mobilproducenter. Det er tydeligt, at mastodonten har haft de bedste udviklere bag sig, og dét afspejler sig i hele produktet.

Apple har givet skærmen en overhaling, og nu tilbyder de OLED over hele linjen – uanset hvilken af de fire modeller du vælger. Dette bliver altså i sig selv en stor forbedring til Apple-brugerne, som også kan se frem til en 11 % tyndere, 16 % lettere og 15 % smallere mobil end set ved tidligere modeller. Den vil kort sagt føles markant bedre i hånden, men samtidig får du en skærm, der giver en overlegen brugeroplevelse.

Skal man dykke helt ned i det inderste af mobilen, kan vi nu se frem til utroligt hurtige modeller med en ny A14 Bionic-chip. Den byder på en fire-kernet GPU og en CPU, der er 50 % hurtigere end nogensinde før. Dét kommer til at give en unik brugeroplevelse, og der vil være en mærkbar forskel, uanset hvilken smartphone du opgraderer fra. Det giver naturligvis Apple et trumfkort på det store marked.

Mange forbrugeres interesse falder også på det nye kamera, og her er der nogle store nyheder. Apple har haft megen fokus på, at deres kamera skal kunne fange alle aspekter af dine oplevelser, hvad enten det er om natten eller i bredformat. De har også tidligere haft night vision og vidvinkelsfunktion, men med iPhone 12 bliver det endnu vildere på denne front.

De vender nu bøtten på hovedet og kommer med kameralinser, der bliver en vaskeægte drøm for folk, der nyder at tage gode billeder. Faktisk udkonkurrerer de langt størstedelen af ”normale” kameraer med de overlegne smartphonekameraer.

God timing fra Apple

At lancere produkter på det rette tidspunkt er en kunstart i sig selv, og den forkerte lancering kan være katastrofal. Samtidig kan den rette naturligvis være en virksomheds kurs mod stjernerne. Apple har igen-igen gjort det helt perfekt, når det kommer til timing, og der er ikke en finger at sætte på den måde, de har håndteret deres iPhone 12-release på. Mystik og afvigende udmeldelser er altid med til at skabe hype omkring nyhederne fra teknologigiganten.

Det nye produkt er en gamechanger på markedet og kommer helt sikkert til at sikre dem en endnu større markedsandel på et marked, de allerede dominerer.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

EU forbud mod lovkrav om dokumentation for byggematerialers indhold

EU forbud mod lovkrav om dokumentation for byggematerialers indhold

Det er ikke tilladt at stille et nationalt særkrav i byggelovgivningen om udarbejdelse af miljøvaredeklarationer

Kommuner kæmper for store sommerhuse og mere udlejning

Kommuner kæmper for store sommerhuse og mere udlejning

Partnerskab for Vestkystturisme, der har kommunerne Varde, Jammerbugt, Fanø og Holstebro har bedt om foretræde i Folketingets Erhvervsudvalg.

Sjællands Odde vraget til Kattegatforbindelse

Sjællands Odde vraget til Kattegatforbindelse

Arbejdet med at analysere mulige løsningsmodeller for en Kattegatforbindelse fra Sjællands Odde med landfæste i Jylland (kyst-kyst) er nu afsluttet.

Private aktører skal inddrages i Landsbyggefondens ESCO-projekter

Private aktører skal inddrages i Landsbyggefondens ESCO-projekter

Garantiordning skal sikre udbredelsen af privatbaserede ESCO-projekter i den almene boligsektor