UgensErhverv.dk

Kæde yderligere styrket

DLH-gruppens ti detailforretninger på byggevaremarkedet træder ind i Råd&Dåd-kæden.

09-09-2004

DLH-gruppens ti detailforretninger på byggevaremarkedet træder ind i Råd&Dåd-kæden


Råd&Dåd-kæden, som i dag omfatter 86 byggecentre rundt i landet, bliver fra årsskiftet yderligere styrket, idet DLH-gruppen har valgt at lade deres ti detailforretninger på byggevaremarkedet træde ind i den frivillige kæde. Det vil specielt blive Råd&Dåds tilstedeværelse i den sydlige og vestlige del af Jylland, som bliver styrket med tilgangen af DLH-forretningerne.

Hidtil har de ti DLH-forretninger indgået i koncernens egen kæde Træ&Byg.

- Når vi har besluttet os for at træde ind i Råd&Dåd, skyldes det bl.a. de fordele, som denne kæde kan tilbyde i form af markedsføring, omkostningsniveau og kendskabsgrad, siger direktør Arnold Johansen, DLH. Råd&Dåd er således som landets førende kæde i stand til at tilbyde en væsentlig stærkere markedsføring og et lavere omkostningsniveau som følge af kædens store aktivitet. Tillige har kæden et højt og meget positivt kendskabsniveau i befolkningen, og det er derfor klart det mest attraktive samarbejde, vi kan tilbyde vore forretninger.

- De ti DLH-forretninger repræsenterer den største gruppering udenfor egentlig landsdækkende kædedrift og markerer med deres skifte fordelene i stordrift på byggevaremarkedet. Igennem de seneste år er flere enkeltstående byggemarkeder blevet medlemmer af Råd&Dåd Byggecenter, og så sent som sidste år blev 29 forretninger fra den tidligere Dendek-kæde indlemmet i Råd&Dåd.

- Fra Råd&Dåd blev dannet for otte år siden, har vi arbejdet målrettet på at skabe den mest attraktive kæde på byggevaremarkedet, både for kunderne og for vores medlemmer. Den indsats har vi i de seneste år kunnet se bære frugt ved en stigende tilgang af medlemmer og en konstant styrkelse af vores position som markedsleder, siger Søren Ibsen, kædedirektør hos Råd&Dåd Byggecenter a/s.

Han mener, at en af hemmelighederne til at lykkes er den frivillige kædes struktur på et marked, hvor kapitalkæderne ellers er meget aggressive.

- Som frivillig kæde adskiller vi os grundlæggende fra kapitalkæderne i den tilgang, vi har til markedet. Vores medlemmer er selvstændige byggemarkeder og tømmerhandlere med en lang historie og stor faglighed bag sig. Derfor har de – udover styrken af at være i en kæde, deres lokale forankring, viden og engagement, og det kan kunderne mærke, fastslår Søren Ibsen, der glæder sig til at byde de nye medlemmer velkommen i den store byggemarkedskæde.
-jhan

Brochurer

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

I efterårets første uge overlevede en 35 årig håndværker et fald på over tre meter. Et overset hul kan give alvorlige kvæstelser eller i værste tilfælde føre til dødsfald, advarer Arbejdstilsynet

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Projektet 'Tømmergraven' tager sin beliggenhed på DSB'’s gamle færgeleje seriøst; arkitekturen er nordisk og maritim

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Materialekampen mellem træ og beton raser i disse dage. Men måske skulle vi ikke være så sort/hvide i vores materialesyn, lyder det fra to direktører i branchen