UgensErhverv.dk

Beskyt dig og dine medarbejdere godt

ANNONCE: Når du driver en virksomhed, er det ikke blot vigtigt, at du passer på og tager dig godt af dine varer, du skal også tage dig af dine medarbejdere.

22-09-2020

Specielt hvis de kommer ud i situationerne, som har den mindste risiko for at være farlige, hvis de rigtige forholdsregler ikke tages. Derfor skal du ikke blot tænke på dine produkter og varers emballage, men også den du tilbyder til dine medarbejdere.

Et af de steder, hvor der er rigtig vigtigt, at du sørger for at være forsigtig og sørger for det rigtige beskyttelsesudstyr til dine medarbejdere, er i laboratoriet, hvis I har sådan et. Beskyttelsesudstyr som kan ses som en slags emballage til dine medarbejdere. Dette udstyr er utrolig vigtigt, fordi det kan forhindre rigtig mange ulykker. Herunder følger derfor tre ting, som du bør sikre dig, at dine medarbejdere altid bærer, når de færdes i laboratoriet.

Handsker

En af de ting du ofte kommer i kontakt med, når du befinder dig i et laboratorium, er kemikalier, og det er ofte meget stærke kemikalier. Disse kan være meget farlige for huden, og gode handsker er derfor essentielle. En god type handsker er nitrilhandsker. Nitrilhandsker er meget modstandsdygtige overfor blandt andet kemikalier. Desuden er de meget stærke, så der ikke så let går hul på dem, hvorfor de også er gode i laboratoriet.

Kittel

En anden ting dine medarbejdere bør bære er en kittel. En kittel beskytter ikke blot dit tøj, mod hvad du end kunne blive ramt af, men beskytter også din hud mod de sprøjt, der måske kunne komme af kemikalier.

Briller

Vores øjne og syn er vigtigt for os, da vi ville have svært ved at klare os uden. Derfor er det også vigtigt at beskytte det godt, det gør du allerbedst med et par ordentlige beskyttelsesbriller.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Venstre fremsætter forslag om national råstofplan

Venstre fremsætter forslag om national råstofplan

Der er et meget stort behov for råstoffer, og i øjeblikket udsendes de nye råstof planer for regionerne i høring. Men det er ingen hemmelighed, at det giver visse problemer, fordi ingen ønsker at få en ny grusgrav som nabo.

Huscompagniet klar til børsnotering

Huscompagniet klar til børsnotering

Huscompagniet er nu klar til at tage skridtet mod en børsnotering

Uge 43: Konkurser i byggeriet

Uge 43: Konkurser i byggeriet

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Tivoli Hjørnet vinder Den Danske Lyspris 2019

Tivoli Hjørnet vinder Den Danske Lyspris 2019

Det store og mangefacetterede lysprojekt, der er exceptionelt og på et højt fagligt niveau, er kåret som vinder af Den Danske Lyspris 2019