UgensErhverv.dk

Sådan får du hjælp til rengøring af din virksomhed

ANNONCE: Rengøring i din virksomhed eller på kontoret kan være en stor og tidskrævende opgave, du som erhvervsdrivende garanteret hverken har tid eller lyst til at klare selv.

29-07-2020

Du kan spare en masse tid og energi ved at få professionel erhvervsrengøring uanset størrelse af virksomheden, så du kan fokusere din arbejdsindsats på de opgaver, som er er vigtige for din virksomheds vækst og velvære.

Et rent kontor, showroom eller lignende er naturligvis rigtig vigtigt for din virksomhed, da rene lokaler er rare for dig og dine ansatte at opholde sig i, men også fordi det er med det til at sende de rigtige signaler til dine kunder. Derfor er erhvervsrengøring et must for alle seriøse virksomheder.

Stort udvalg af rengøringsopgaver

Erhvervsrengøring kan komme i mange forskellige former, som kan skræddersyes til lige netop dine rengøringsbehov. På den måde kan vælge hvilke dele af din virksomhed, der skal rengøres, og du kan bestemme, hvornår og hvor ofte det skal klares. Det er også muligt at få erhvervsrengøring på abonnementsbasis, så rengøring kommer i et fast interval, som du har bestemt.

Med erhvervsrengøring findes der stort set ingen rengøringsopgaver, som ikke kan klares. Udover den daglige rengøring af dine lokaler kan du bl.a. også vælge at få:

•    Hovedrengøring af hele din virksomhed
•    Håndværkerrengøring efter håndværkerbesøg
•    Fraflytningsrengøring
•    Behandling af gulve
•    Rensning af EDB-udstyr

 

Disse og mange andre ad-hoc opgaver som eksempelvis vinduespudsning kan klares i Århus eller omegn, i Midtjylland og eventuelt på Fyn, og alle de forskellige rengøringsopgaver kan naturligvis udføres for både private virksomheder og for det offentlige.

 

Ved alle rengøringsopgaver vil et opmålingssystem blive brugt, så du altid kan få et klart billede af, hvilken slags rengøring der er blevet udført i din virksomhed. På samme tid får du med dette system et nemt og hurtigt overblik over prisen på de forskellige rengøringsydelser.

 

 

 

Brochurer

Erhvervsklynger skal spredes over hele landet

Erhvervsklynger skal spredes over hele landet

Men indtil videre er der en klar overvægt på ansøgninger fra hovedstadsområdet. Nu skal ansøgerne presses til at placere erhvervsklyngerne andre steder i landet

Bro mellem Fyn og Als koster Femernforbindelse dyrt

Bro mellem Fyn og Als koster Femernforbindelse dyrt

Stærke kræfter i Sønderjylland med Danfoss i spidsen arbejder målrettet på at få en tredje Lillebæltsforbindelse mellem Als og Fyn.

Bygger ’forgyldt’ friplejehjem

Bygger ’forgyldt’ friplejehjem

Friplejehjem opnår som det første plejehjem i Danmark guld for bæredygtighed. Det har været en hård proces, men det har været besværet værd, lyder det fra bygherren

Lang sagbehandlingstid i Planklagenævnet

Lang sagbehandlingstid i Planklagenævnet

Tal for ’gennemsnitlige sagsbehandlingstider’ i eksempelvis Planklagenævnet dækker over, at der i nogle sager kan gå langt ud over den forventede maksimale sagsbehandlingstid