UgensErhverv.dk

Undgå rygskader i dit arbejde med en god behandlerstol

ANNONCE: Hvis du er professionel behandler, ved du, hvor vigtigt det er at have værktøjet i orden. Det rigtige udstyr sikrer, at du kan give dine patienter den behandling, de fortjener, så de kan gå hjem som glade og tilfredse kunder.

29-07-2020

 

Men det er ikke kun udstyret til dine patienter, der skal være i orden, for hvis du eksempelvis ikke tænker over, hvordan du sidder, når du er på arbejde, kan du nemt risikere at få smerter i kroppen, når arbejdsdagen går på hæld. I yderste konsekvens kan du også risikere at få en længevarende skade i eksempelvis ryggen, som kan betyde, at du må blive hjemme fra arbejde i et stykke tid.

Som professionel behandler er det derfor rigtigt vigtigt at have en ordentlig behandlerstol, som kan give dig god komfort i dit arbejde. Er du eksempelvis professionel fodbehandler, bruger du mange timer om dagen i siddende position, når du behandler dine patienter, og hvis du ikke passer godt på dig selv, kan du ende med at pådrage dig slemme skader i din ryg. Du kan undgå rygskader når du tilser dine patienter med en ergonomisk behandlerstol, som sikrer dig god komfort dagen igennem.

Forskellige behandlerstole til forskellige behov

Der findes mange forskellige slags behandlerstole, som passer til forskellige behov og forskellige erhverv. En god behandlerstol kan være en lav stol på hjul, som gør det nemt at komme ned til eksempelvis patientens fødder, og som på samme tid giver en god affjedring og fleksibilitet.

En god behandlerstol kan også være en lidt større stol med justerbart ryglæn, som er god, hvis du skal bruge en behagelig stol til din tandlægeklinik eller til lignende arbejde, hvor behandlingen foregår i højden. Der findes også et hav af andre behandlerstole, og du kan helt sikkert finde noget, som passer netop til dig og dit arbejde.

 

Brochurer

Staten vil stramme brugen af arbejdsklausuler

Staten vil stramme brugen af arbejdsklausuler

Beskæftigelsesministeren afventer redegørelser fra alle ministerier omkring brugen af arbejdsklausuler og kontrollen af disse

’Black Hverdag’ venter i efteråret

’Black Hverdag’ venter i efteråret

Danmarks Statistiks inflationstal for juli blev på +0,5 procent mod 0,3 procent i juni og 0,0 procent de foregående måneder. Til sammenligning landede inflationen i hele 2019 på +0,8 procent

Grøn omstilling bliver ikke gratis

Grøn omstilling bliver ikke gratis

Det kræver kloge investeringer, og derfor bør man ikke mindst se på, hvordan vi nedsætter behovet for energi

Genskaber landsbystemning i nyt boligområde

Genskaber landsbystemning i nyt boligområde

Arkitekterne Cornelius Vöge har netop afleveret tegnestuens første boligprojekt i hjembyen Roskilde. Det nye boligområde Hyrdehøj Husene skal genskabe stemningen fra landsbysamfundene