UgensErhverv.dk

Undgå rygskader i dit arbejde med en god behandlerstol

ANNONCE: Hvis du er professionel behandler, ved du, hvor vigtigt det er at have værktøjet i orden. Det rigtige udstyr sikrer, at du kan give dine patienter den behandling, de fortjener, så de kan gå hjem som glade og tilfredse kunder.

29-07-2020

 

Men det er ikke kun udstyret til dine patienter, der skal være i orden, for hvis du eksempelvis ikke tænker over, hvordan du sidder, når du er på arbejde, kan du nemt risikere at få smerter i kroppen, når arbejdsdagen går på hæld. I yderste konsekvens kan du også risikere at få en længevarende skade i eksempelvis ryggen, som kan betyde, at du må blive hjemme fra arbejde i et stykke tid.

Som professionel behandler er det derfor rigtigt vigtigt at have en ordentlig behandlerstol, som kan give dig god komfort i dit arbejde. Er du eksempelvis professionel fodbehandler, bruger du mange timer om dagen i siddende position, når du behandler dine patienter, og hvis du ikke passer godt på dig selv, kan du ende med at pådrage dig slemme skader i din ryg. Du kan undgå rygskader når du tilser dine patienter med en ergonomisk behandlerstol, som sikrer dig god komfort dagen igennem.

Forskellige behandlerstole til forskellige behov

Der findes mange forskellige slags behandlerstole, som passer til forskellige behov og forskellige erhverv. En god behandlerstol kan være en lav stol på hjul, som gør det nemt at komme ned til eksempelvis patientens fødder, og som på samme tid giver en god affjedring og fleksibilitet.

En god behandlerstol kan også være en lidt større stol med justerbart ryglæn, som er god, hvis du skal bruge en behagelig stol til din tandlægeklinik eller til lignende arbejde, hvor behandlingen foregår i højden. Der findes også et hav af andre behandlerstole, og du kan helt sikkert finde noget, som passer netop til dig og dit arbejde.

 

Brochurer

Erhvervsklynger skal spredes over hele landet

Erhvervsklynger skal spredes over hele landet

Men indtil videre er der en klar overvægt på ansøgninger fra hovedstadsområdet. Nu skal ansøgerne presses til at placere erhvervsklyngerne andre steder i landet

Bro mellem Fyn og Als koster Femernforbindelse dyrt

Bro mellem Fyn og Als koster Femernforbindelse dyrt

Stærke kræfter i Sønderjylland med Danfoss i spidsen arbejder målrettet på at få en tredje Lillebæltsforbindelse mellem Als og Fyn.

Bygger ’forgyldt’ friplejehjem

Bygger ’forgyldt’ friplejehjem

Friplejehjem opnår som det første plejehjem i Danmark guld for bæredygtighed. Det har været en hård proces, men det har været besværet værd, lyder det fra bygherren

Lang sagbehandlingstid i Planklagenævnet

Lang sagbehandlingstid i Planklagenævnet

Tal for ’gennemsnitlige sagsbehandlingstider’ i eksempelvis Planklagenævnet dækker over, at der i nogle sager kan gå langt ud over den forventede maksimale sagsbehandlingstid