UgensErhverv.dk

Sådan kan hele familien få mere glæde af internettet

ANNONCE: Der er ikke nogen tvivl om, at det i dag er blevet uundværligt for alle danskere at være koblet til internettet.

07-07-2020

Flere og flere arbejder på jobs, hvor internettet er nødvendigt for at kunne udføre arbejdet, mens andre igen har stor glæde og gavn af at komme online, når de er hjemme fra arbejde hver dag.

Som familie er det en god idé at have styr på mobiltelefoni og internettet, så I kan være godt klædt på til at være en del af det online samfund, der eksisterer i dag. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor er det vigtigt at finde billig telefoni, bredbånd og telefoner til familien.

Men hvor meget kan man egentlig spare som familie, hvis man holder bedre øje med markedet og finder ud af hvor det billigste abonnement findes? Hertil svarer teleanalytiker Nicolas Frederiksen:

En dansk familie på fire kan årligt spare op til 20.000 kroner på mobilabonnement, bredbånd og mobiltelefoner. Indregner man også potentielle besparelser på streamingtjenester, kan den årlige besparelse hurtigt løbe op 25.000 kroner. Danske familier kan med stor fordel tjekke vores guides til billig telefoni, bredbånd & telefoner.

-- Nicolas Frederiksen, Teleanalytiker

 

Der er altså virkelig mange penge at spare for hele familien, hvis I vælger at undersøge de forskellige muligheder på bedste vis. Ofte er det også nemmere at finde nogle gode tilbud på mobiltelefoner, hvis I løbende holder øje med den store udvikling, der sker i disse dage.

Det er samtidig også en god idé at kunne give jeres børn en smartphone, når de er gamle nok til at håndtere sådan en. Flere og flere børn har telefoner i dag, og de bruger dem særligt til at holde kontakten med deres venner på de forskellige sociale medier og gennem beskeder.


Det er derfor et vigtigt socialt redskab også for rigtig mange børn, og derfor er det en god idé som forælder at lade dem få en smartphone og samtidig hjælpe dem med at forstå, hvordan de bruger den på den bedst mulige måde, så de kan bevare sikkerheden.

Sørg altid for at kende reglerne om IT-sikkerhed

IT-sikkerhed er et område, det er rigtig vigtigt at kende godt til. Der er ikke så meget regulering på internettet, og derfor kan din og dit barn sikkerhed sagtens være på spil, når I er online. Det er en rigtig god idé at lære en masse om det, så du kan lære det videre til dine børn og forhåbentlig sørge for, at de altid kan bevare deres sikkerhed på nettet.

Dog er dette med til at starte nogle rigtig gode samtaler mellem børn og deres forældre, og det bliver en god lektion for børnene i at slippe af med deres naivitet og altid lære dem at være skeptiske over for det, de ser på nettet. Der er mange måder at gøre det på, men det vigtigste er, at du lærer dine børn at begå sig på internettet på en sikker måde.

Brochurer

Staten vil stramme brugen af arbejdsklausuler

Staten vil stramme brugen af arbejdsklausuler

Beskæftigelsesministeren afventer redegørelser fra alle ministerier omkring brugen af arbejdsklausuler og kontrollen af disse

’Black Hverdag’ venter i efteråret

’Black Hverdag’ venter i efteråret

Danmarks Statistiks inflationstal for juli blev på +0,5 procent mod 0,3 procent i juni og 0,0 procent de foregående måneder. Til sammenligning landede inflationen i hele 2019 på +0,8 procent

Grøn omstilling bliver ikke gratis

Grøn omstilling bliver ikke gratis

Det kræver kloge investeringer, og derfor bør man ikke mindst se på, hvordan vi nedsætter behovet for energi

Genskaber landsbystemning i nyt boligområde

Genskaber landsbystemning i nyt boligområde

Arkitekterne Cornelius Vöge har netop afleveret tegnestuens første boligprojekt i hjembyen Roskilde. Det nye boligområde Hyrdehøj Husene skal genskabe stemningen fra landsbysamfundene