UgensErhverv.dk

Gratis rådgivning til iværksættere

Regeringen har åbnet rådgiverbase på nettet, der skal sparke gang i nye virksomheder.

06-09-2004

Regeringen har åbnet rådgiverbase på nettet, der skal sparke gang i nye virksomheder.


For at gøre livet lettere for iværksættere af nye virksomheder, har regeringen taget en række initiativer på området. Senest har en ny rådgiverside på nettet set dagens lys.

Www.startguiden.dk er navnet på den nye side, hvor det er muligt at få gratis rådgivning og iværksætter-sparring med erfarne erhvervsfolk.
Iværksættere kan blandt andet uden betaling få hjælp fra en revisor, advokat og it-konsulent. Over 300 private rådgivere har tilmeldt sig rådgiverdatabasen, der går i luften midt i september.

Ud over netrådgivningen bliver der etableret 30-40 iværksætterklubber i alle dele af landet, hvor iværksættere kan få sparring fra erfarne erhvervsfolk og trække på deres netværk.

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K) siger om de ny tiltag:

- Iværksætterne får nu endnu nemmere adgang til den hjælp, de har brug for. Iværksættere er helt afgørende for samfundets vækst og for vores velfærd. Derfor er det vigtigt for mig at fremme iværksætternes vækstmuligheder i Danmark og give dem den bedst mulige baggrund på den første, vanskelige vej. Det er regeringens mål at skabe et samfund med plads til det frie initiativ. Et samfund, som fremmer nye produkter og flere arbejdspladser.
-ls.

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder