UgensErhverv.dk

Mindre virksomheder kan nu få professionelt omstillingssystem

ANNONCE: Og de nyeste telefoner ned til 1 kr. med Telenor Erhverv For de fleste mindre virksomheder handler det om at være så effektiv og omkostnings- samt tidsbesparende som muligt.

19-05-2020

Artiklen indeholder annoncørbetalt indhold.

Det har Telenor Erhverv set, og derfor tilbyder Telenor mindre virksomheder en løsning, de kalder BusinessFirst. Med BusinessFirst får Telenor erhvervskunder adgang til de nyeste telefoner for bare 1 kr., og samtidig får kunderne et professionelt omstillingssystem. Desuden dækker Telenors netværk næsten hele Danmark, samt 84 lande.

 

“Vores kunder - store som små - skal kunne fokusere deres kræfter der, hvor det betyder mest for dem. Derfor skal de have adgang til både internet og telefoni, som er hurtigt og dækker hele Danmark. De skal kunne arbejde effektivt både hjemme og på farten, og derfor har vi skabt BusinessFirst. Med BusinessFirst får vores kunder samtidig et professionelt omstillingssystem, der hjælper deres kunder med at finde den helt rigtige medarbejder første gang,” siger Telenor.

Tilpasset professionel omstilling og mobiler til næsten ingen penge

Telenor Erhverv har formået at skabe en erhvervsløsning, hvor mindre virksomheder kan effektivisere og optimere deres telefoni og internet. I forhold til telefonien betyder det, at Telenors kunder får adgang til de nyeste mobiltelefoner til stort set ingen penge. Den nyeste iPhone kan erhvervskunderne eksempelvis købe for kun 1 kr.

 

Der, hvor effektiviteten virkelig bliver øget, er med Telenors omstillingsservice Call Management. Call Management er et professionelt omstillingssytem, som mindre erhvervskunder kan benytte sig af. Telenor indtaler en professionel velkomsthilsen, og virksomheden får et hovednummer, som deres kunder kan ringe på.

 

Det gør det nemmere for Telenors erhvervskunders egne kunder at finde den rigtige medarbejder første gang. Det installeres nemlig i omstillingssystemet, hvilken medarbejder der skal omstilles til, ved at kunden taster på tastaturet. På den måde slipper Telenors egen kunde for selv at skulle henvise til de rigtige medarbejdere. Dette sparer tid og øger i sidste ende effektiviteten.

 

Læs mere om erhverstelefoni fra Telenor her.

 

Mindre virksomheder kan arbejde lige effektivt både ude og hjemme

Telenors netværk er det mest omfattende af alle danske operatører. Faktisk dækker Telenor hele 99,7% af Danmark med 4G, og dermed kan erhvervsdrivende fortsætte arbejdet, uanset hvor de befinder sig. Det er altså ikke for sjov, når vi siger, at man med BusinessFirst kan arbejde hurtigt på farten. Med Telenors 4.300 antennepositioner er alle erhvervskunder dækket ind landet rundt.

 

Telenor Erhverv dækker udover hele Danmark 84 lande rundt i verden. Denne dækning kalder de Go Blue, og med Go Blue kan mindre virksomheder frit arbejde, bruge data og telefoni i de pågældende lande. Dermed er det muligt at arbejde effektivt, selvom man ikke befinder sig inden for landets grænser.

Lynhurtigt internet til virksomheder med under 30 ansatte

Ligesom med telefoni er internetadgang noget af det vigtigste for at drive en virksomhed i dag. Forbindelsen skal være hurtig og stabil. Derfor vælger de fleste virksomheder bredbånd, når de skal have internet. Flere og flere vælger også fibernet, men det er ikke alle steder i landet, at det kan lade sig gøre endnu.

 

Læs mere om internet til erhverv fra Telenor her.

 

En bredbåndsforbindelse er meget hurtig og kan overføre store datamængder på få sekunder. Blandt andet derfor er det vigtig for virksomheder i alle størelser, at der er båndbredde nok til, at hele dagen ikke går i stå, mens der overføres store datapakker.

 

Med MaxSpeed internet fra Telenor Erhverv, kan større og mindre virksomheder få internethastigheder helt op til 1.000 Mbit fra kun 249 kr. om måneden. Det er altså blandt markedets billigste, og netop derfor henvender Telenor MaxSpeed sig til mindre virksomheder.

 

Med Telenor MaxSpeed kan virksomheder holde produktiviteten på det maksimale, mens regningerne bliver holdt nede.

 

Læs mere om mobilt bredbånd til erhverv her.

Brochurer

Urealistisk støjzone i Roskilde Lufthavn bremser byggerier for milliarder

Urealistisk støjzone i Roskilde Lufthavn bremser byggerier for milliarder

Der starter og lander i alt ca. 1250 store fly årligt i Roskilde Lufthavn. Der er tilladelse til 2500 store fly, men den gældende støjzonen er fastlagt efter 25.000 fly

Uge 23: Konkurser i byggeriet

Uge 23: Konkurser i byggeriet

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Erhvervsstyrelsen erkender forældede støjzoner

Erhvervsstyrelsen erkender forældede støjzoner

Københavns Lufthavn vil ’videreudvikle’ Roskilde Lufthavn, der ’fungerer som aflastningslufthavn’

Projekt skal sikre genanvendelse af plast fra byggepladserne

Projekt skal sikre genanvendelse af plast fra byggepladserne

Begrænset viden om plastaffald i byggeriet er en stopklods for bedre genanvendelse, selvom potentialet er stort. Bedre datagrundlag skal skabe et større incitament for entreprenørerne