UgensErhverv.dk

Hold hygiejnen i top

ANNONCE: Det er ingen hemmelighed, at god hygiejne spiller en stor rolle for vores helbred og velvære.

03-04-2020

Derfor er det nødvendigt at holde hygiejneniveauet så højt som muligt, både når det gælder arbejdspladser, skoler, institutioner og ikke mindst i vores private hjem. Det er meget nemmere at opnå et højt niveau af hygiejne, hvis rammerne lægger op til det, og hvis stedet er forsynet med de rigtige produkter.

Hvor finder jeg de bedste hygiejneprodukter?

Hos Tork bliver der produceret hygiejneprodukter samt produkter til aftørring og rengøring. Alle produkterne er alle kendetegnet ved at være i god kvalitet, samtidig med at de er miljømærket. Dette er dermed et fornuftigt bud på producent, hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for at opnå et sundt og hygiejnisk indeklima.

Alt fra køkkenrulle til hånddesinfektion

Der er flere ting, som kan være nødvendige for at holde arbejdspladsen eller lignende ren. Derfor er det vigtigt med at bredt sortiment af produkter, der sikrer, at I aldrig kommer til at gå ned på noget som helst. Du kan i det store udvalg af produkter fra Tork derfor blandt andet finde følgende sager:

-          Papirhåndklæder

-          Toiletpapir

-          Servietter og køkkenrulle

-          Hånddesinfektion

-          Dispensere

-          Luftfriskere

 

Ovenstående viser bare et udsnit af de mange forskellige ting, som sortimentet byder på. Du kan både finde dispensere til sæbe og til servietter eller andre former for papir. Det er også muligt at finde affaldsbeholdere og affaldsposer, så du har et sted til det brugte papir.

Uanset om det er i dit private hjem, du gerne vil forhøje hygiejneniveauet, eller om det er på arbejdspladsen, kan det første skridt på vejen være at anskaffe dig de rigtige rengøringsartikler, hygiejneprodukter og lignende. Du kan sagtens få fat i produkterne til fornuftige priser, da alle skal have råd til et højt niveau af hygiejne.

Brochurer

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

5,4 milliarder kroner til at forbedre praktikpladssituationen, og nu er det slut med, at virksomhederne årligt skal betale 1-1½ milliarder kroner for meget til AUB-ordningen

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

Selv om byggeriet er mindre hårdt ramt af Corona-krisen end så mange andre oplever de et fald i omsætningen på 27 procent blandt de virksomheder, som er påvirket negativt og antallet af konkurser vil stige, forudser SMVdanmark

En konkurs er ingen dødsdom

En konkurs er ingen dødsdom

Corona-krisen vil få antallet af konkurser i byggebranchen til at stige. Men det er ingen dødsdom, siger Henrik Staun, der fortæller om at lukke og slukke sit livsværk gennem 23 år, nederlagsfølelsen, og om at rejse sig igen

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Ledigheden for april er af Danmarks Statistik opgjort til 152.800 fuldtidsledige, svarende til 5,4 procent. Det er en stigning på 35.500 siden marts.