UgensErhverv.dk

Nyopstartet byggefirma? Sådan kommer du i gang

ANNONCE: Som nyopstartet virksomhedsejer, er der mange overvejelser og beslutninger.

27-01-2020

Har du udlevet drømmen om at stå for bygge- og renoveringsprojekter rundt omkring i landet, er du landet det helt rigtige sted. I denne artikel giver vi dig nogle bud på, hvordan du kommer god i gang med dit nye byggefirma. Det gælder nemlig om at tage de kloge beslutninger, så du kan komme godt fra start.

De rigtige maskiner til det hårde arbejde

I dag gør mange brug af forskellige teknologier, når det kommer til at effektivisere arbejdet. Når det kommer til et byggefirma, er dette helt fundamentalt for en glidende proces, hvor arbejdet bliver gjort hurtigt og korrekt. Derfor er der nogle maskiner, der kan være gode for dig at få fingrene i.

Først og fremmest er det altid godt at erhverve sig en minigraver, der kan stå for de mindre udgravninger ved byggeprojekter. Hertil skal du købe dig en maskintrailer, der gør det nemt at fragte den fra A til B. Desuden er en pladevibrator også et yderst fornuftigt redskab at betale sig fra, så du altid har det lige ved hånden.

Spred budskabet

Med en stor konkurrence på markedet, kan det være en svær opgave som ny at gøre sig synlig. Heldigvis kræver det blot noget arbejde, og du kan gøre det hele med meget få midler. Før i tiden var det særligt reklamebannere og lignende, der var den bedste form for reklame. I dag er det de sociale medier, der kan være kilden til succes for dig.

Opret en virksomhedsprofil på Instagram og Facebook, og spred budskabet denne vej igennem. Find nogle billeder af det arbejde, du har lavet, og anvend annonceringsfunktionerne på begge platforme. Det giver dig let adgang til borgere i dit lokalområde og andre steder i landet.

Undersøg markedets udbud og priser

Hvis du ikke allerede har kigget nærmere på markedets priser, kan du med fordel gøre dette, inden du selv fastsætter priser. Selvom bygge- og renoveringsarbejde er en vurderingssag, kan det være godt at have en fornemmelse for de konkurrerende virksomheders priser. Som ny på markedet, vil du kunne trække en række kunder til ved at tilbyde konkurrencedygtige priser.

Du kan også vælge at starte det hele med et brag, hvor du giver et ekstra godt tilbud til de første kunder, der bestiller dig til bygge- eller renoveringsprojekter. I starten handler det i høj grad om at få nogle opgaver i hus og levere et flot stykke arbejde, så dine tidligere kunder vil fortælle om den gode oplevelse til deres bekendte.

Der findes også en række forskellige sider, hvor potentielle kunder kan melde ind med deres opgaver og projekter. Tilmeld dig disse sider og giv et bud på de forskellige opgaver, du kan løse.

Brochurer

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

Voldsom udvidelse af lovlig overvågning på gader og stræder

'Big Brother' samfundet er ikke langt væk I et svar til Folketingets Retsudvalg afslører justitsminister Nick Hækkerup, at regeringens planer om øget overvågning vil få vidtrækkende følger for befolkningen.

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

Dinesen introducerer nyt lamelopbygget gulv i 3-lags massiv eg

SPONSORERET INDHOLD: Dette forår er Dinesen stolt over at tilføje endnu et lag til firmaets højkvalitets trægulve. Et produkt i smuk symbiose med Dinesens vision: Dinesen Layers Eg

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Det tager 13 år: Øresundsbroen skal males

Den danske malerleverandør AcryMatic Coating skal levere den miljøvenlige maling, der skal dække Øresundsbroens 300.000 m2

’Grøn’ drejebog bag CO2-reduktion

’Grøn’ drejebog bag CO2-reduktion

Med afsæt i energiaftalen mellem Danske Tegl og Energistyrelsen er det lykkedes teglvirksomheden Egernsund Wienerberger at nedbringe CO2-emissionen yderligere