UgensErhverv.dk

De mindre byer i Danmark kan og bør også nyde godt af byggeboomet

ANNONCE: Man kommer altid i godt humør, når man ser de mange forskellige bygninger rundt omkring de større danske byer, der er blevet opført i løbet af de seneste år.

27-01-2020

Hvis der er gået godt og vel 10 år siden, man sidst var i Aarhus, vil man stort set ikke være i stand til at genkende den ændrede og moderniserede by. Og det samme er fuldstændigt tilfældet for København, hvis bybillede er blevet markant ændret i løbet af blot få år, og formodentligt vil blive ved med at ændres de kommende år.

De nye bygninger varierer alle i størrelse, formål, og udseende. Og hvad der er vigtigere, så er disse bygninger et tegn på, at det generelt set går godt for Danmark, og dermed den danske infrastruktur, hvorved både privatpersoner og virksomheder kan nyde godt af de ændrede bybilleder.

De danske storbyer udgør dog ikke hele Danmark

Efter at ens synssanser har nydt nok af de smukke nye bygninger under gåturen en varm sommerdag, vil man måske begynde at tænke på, om dette byggeboom mon kan have langvarige konsekvenser for de mindre danske byer. For der skal ikke den store beregning til at konkludere, at mange af de tilflyttere, der også kommer til at gøre brug af de udvidede storbyers faciliteter, flytter fra andre dele af landet, dvs. de mindre byer.

Derfor er det vigtigt ikke at glemme disse mindre byer, for de udgør på mange måder en ligeså vigtig fortjeneste af det Danmark, som vi kender i dag, bl.a. ved de mange virksomheder og deres ansatte, som har deres daglige gang i en mindre by. Dermed kan man, som virksomhed eller bygherre, overveje at søge efter kompetent bygherrerådgivning.

Find ud af, hvordan man kan investere i disse byer, og derved holde fast i byens borgere, samt tiltrække mennesker fra andre dele af landet. For hvis man har en virksomhed i en mindre by, er det selvfølgelig i virksomhedens egen interesse i at undgå, at man mister vigtige kompetencer til en konkurrent, blot fordi dennes adresse ligger i en større by. Prøv at slå jer sammen på tværs af virksomheder, kommunen og det lokale samfund, og invester i jeres by på en måde, som de større byer gør.

Udvid jeres potentiale og gør det attraktivt for borgere fra de større byer at slippe for storbyens stress og jag, og slå sig ned i jeres landsdel. Dette kan selvfølgelig udvikle sig til at blive et stort foretagende, eftersom en større projektudvikling kræver nøje planlægning fra alle de involverede parter. Men som nævnt, så er det her værd at huske, at man med et succesfuldt projekt af denne størrelse, vil tage godt hånd om lokalsamfundet.

 

Brochurer

Kommentar: Det fordømte forår!

Kommentar: Det fordømte forår!

Det er kun godt en måned siden, at alt så lyst ud for Danmarks fremtid med en ’teflonøkonomi’, der aldrig havde været stærkere, og med udsigten til velfærd og velstand.

Toyota RAV4: Ægte japansk klasse

Toyota RAV4: Ægte japansk klasse

Nyeste udgave af Toyota RAV4 er på flere punkter et meget positivt bekendtskab, hvor overskriften på denne anmeldelse sætter en tyk streg under det, der overraskede mest

Corona-krise skaber usikkerhed på boligmarkedet

Corona-krise skaber usikkerhed på boligmarkedet

Udsigt til færre bolighandler og renoveringer af huse og lejligheder, viser nye tal fra Dansk Byggeri

Elbiler får flere ladestandere

Elbiler får flere ladestandere

Hos Tekniq Arbejdsgiverne man glade for, at et bredt flertal i Folketinget nu vil bruge 50 mio. kr. på opstilling af flere ladestandere til elbiler. Men der er brug for flere og løbende investeringer, lyder det