UgensErhverv.dk

Derfor er iPhone et sikkert valg som arbejdstelefon

Sponsoreret indhold - Når det kommer til arbejdstelefoner, vælger de ansatte oftest en iPhone.

03-12-2019

Dette kan blandt andet begrundes i, at Apple som brand er enorm populært blandt forbrugerne. Endvidere har mange danskere i forvejen en iPhone som deres egen privattelefon, hvorfor det kun er naturligt, at det også er deres arbejdstelefon. Du kan her i artiklen læse mere om, hvorfor en iPhone er et sikkert valg som arbejdstelefon.

Fordelen ved at vælge en iPhone som arbejdstelefon er som bekendt det lækre og brugervenlige design. Det kræver ikke lang tid, før du som forbruger har fuldstændig styr på de forskellige funktioner, og det er blandt andet dette, der gør den til et sikkert valg på arbejdspladsen.

En iPhone er anvendelig og behagelig at bruge

iPhones er nemme at betjene med Touch-ID fingeraftrykslæseren, og det er desuden smart, at du altid har mute-knappen lige ved hånden. Endvidere hører de til blandt de mest kompakte modeller på markedet, og så er displayet naturligvis også værd at bemærke.

En iPhone er både anvendelig og behagelig at bruge, og det gælder, uanset om du har flere års flair med mobiltelefoner eller ej. Du kan desuden nemt foretage videoopkald i god kvalitet til kunder eller kolleger.

Du kan finde en iPhone 8 uden abonnement til en god pris

Som bekendt kommer der løbende nye modeller på markedet, og den nye iPhone 11 er for eksempel netop blevet lanceret. Med lanceringen af nye Apple produkter betyder det, at de ældre modeller naturligvis bliver billigere. Men i og med Apple forholdsvis ofte udsender nye produkter, har de ældre modeller ikke nok år på bagen til, at de ikke længere fungerer optimalt.

En iPhone arbejdstelefon behøver derfor ikke nødvendigvis være den nyeste model, men det kan også sagtens være en iPhone 8 eksempelvis. En iPhone 8 er stadig en rigtig god mobiltelefon, og du har rig mulighed for at finde en god iPhone 8 pris – det gælder særligt på en iPhone 8 uden abonnement.

Når Apple lancerer nye iPhones, er der naturligvis en række forbedringer. Dog er der ingen tvivl om, at de ældre modeller stadig fungerer, som de skal, hvorfor de sagtens kan bruges som arbejdstelefoner i virksomheder. Det er i dag muligt at finde både iPhone 8 64 GB og iPhone 8 128 GB til fordelagtige priser, så alle de ansatte kan få en velfungerende arbejdstelefon til en god pris.

Vær opmærksom på reglerne for fri telefon til ansatte

Der gælder naturligvis en række regler for fri telefon til dine ansatte. Hvis telefonen udelukkende bliver anvendt i arbejdsregi, skal medarbejdere ikke betale skat af den. I den forbindelse er det vigtigt, at du indgår en tro- og loveerklæring med samtlige medarbejdere om, at telefonen udelukkende er en telefon, de bruger på arbejde.

Du skal derfor som chef tjekke op på, at dine medarbejdere overholder denne aftale. Det skal dog siges, at dine medarbejdere godt må gå på internettet eller foretage enkelte private opkald, uden at det betyder, at de skal betale skat af den. Det må bare ikke overskride denne grænse.

Brochurer

Uge 28: Konkurser i byggeriet

Uge 28: Konkurser i byggeriet

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Der skal være styr på CO2-udledning ved Femern-byggeri

Der skal være styr på CO2-udledning ved Femern-byggeri

Hvis kravene i kontrakterne ikke bliver overholdt, har Femern A/S en række sanktionsmuligheder til rådighed med henblik på at bringe orden i forholdene

Banedanmark magter ikke deres opgaver

Banedanmark magter ikke deres opgaver

Venstre ønsker først og fremmest ’tog til tiden’, før politikerne kaster sig over nye store jernbaneprojekter

Se nu at få fingeren ud…

Se nu at få fingeren ud…

Det glæder direktør Henrik Garver fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) at læse på BygTek.dk, at Venstre er parate med en plan for at sætte gang i infrastrukturinvesteringer.