UgensErhverv.dk

Sådan får du mere tid til de facetter af virksomheden, du elsker

ANNONCE: Hvis du har skabt egen virksomhed, er det sikkert fordi, du virkelig brænder for livet som entreprenør og tanken om at være din egen chef.

20-11-2019

At stå for egen virksomhed er dog ikke kun en dans på roser. De fleste dage er det udelukkende hårdt arbejde, der skal ordnes for at opretholde virksomhedsdrømmen. Det kan selvfølgelig være dét værd, men du ville sikkert også gerne, at du blot kunne fokusere på de områder ved virksomheden, du virkelig brænder for. Det er til dels muligt via en række løsninger.

Tipsene, der giver dig drømmen tilbage

Alt efter hvilken virksomhed, du har skabt, kan der være forskellige løsninger. Disse tips virker dog i de fleste tilfælde:

-          Hvis du gerne vil væk fra den økonomiske side af virksomheden, der virkelig kan ende med at sluge megen tid og kræfter, kan du prøve at ansætte en bogholder. En bogholders opgave er at stå for, at der bliver taget hånd om de økonomiske områder. En bogholder sørger b.la. for at bogføre virksomhedens økonomi, holde styr på ansattes løn og have overblik over skat og moms. Dette kan give dig meget mere tid til virksomhedens andre områder.

-          Hvis du stadigvæk er ene mand i virksomheden, bør du overveje at ansætte flere til at køre virksomheden – hvis virksomheden har nok profit til at kunne betale flere personers løn. Des flere mennesker, des mindre har hver person at skulle lave (i teorien). Flere ansatte giver også virksomheden større mulighed for at vokse og udvide sig.

-          Hvis din virksomhed egner sig til det, kan du investere i programmer, software eller maskiner, der tager noget af læsset fra dig. Du kan f.eks. investere i software, der hjælper dig med at skabe dit produkt hurtigere og bedre. Lad gerne elektronik overtage dele af det uønskede arbejde i virksomheden.

Brochurer

Uge 28: Konkurser i byggeriet

Uge 28: Konkurser i byggeriet

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Der skal være styr på CO2-udledning ved Femern-byggeri

Der skal være styr på CO2-udledning ved Femern-byggeri

Hvis kravene i kontrakterne ikke bliver overholdt, har Femern A/S en række sanktionsmuligheder til rådighed med henblik på at bringe orden i forholdene

Banedanmark magter ikke deres opgaver

Banedanmark magter ikke deres opgaver

Venstre ønsker først og fremmest ’tog til tiden’, før politikerne kaster sig over nye store jernbaneprojekter

Se nu at få fingeren ud…

Se nu at få fingeren ud…

Det glæder direktør Henrik Garver fra Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) at læse på BygTek.dk, at Venstre er parate med en plan for at sætte gang i infrastrukturinvesteringer.