UgensErhverv.dk

Tag over hovedet på byggepladsen

ANNONCE: Lige meget om det er helten på det store lærred eller hverdagens helt, så gælder det, at der skal være et sted man kan holde pause og forplejningen skal være i orden.

11-10-2019

En af hverdagens helte er de håndværkere, tømrere, elektrikere og mange flere, der hver dag gør et stort stykke arbejde ude på byggepladserne. Dette slags arbejde er ganske specielt, da man ikke som sådan har en fast base. ”Kontoret” er byggepladsen, og der er ikke nødvendigvis plads til, at mandskabet for alvor kan trække sig tilbage, når de har pause.

Mandskabsvogne som du aldrig før har set dem!

Måske står du i den situation, at du har et byggeprojekt, hvor et helt mandskab arbejder hele dagen. Så ved du, hvor meget du ønsker, at de yder optimalt. For at de skal kunne yde optimalt, skal de også have tid til pauser, hvor de hurtigt kan lade op og fylde depoterne, for så at arbejde videre med fuldt tryk igen.

Det fungerer ikke optimalt, hvis at mandskabet ikke har tid til pauserne, for så yder de ikke optimalt. Det vil resultere i, at det i enden kommer til at tage længere tid. Og som man nok er bekendt med, så er tid penge.

Derfor er mandskabsvognen den bedste løsning for alle. Men en mandskabsvogn er ikke bare en mandskabsvogn. For disse nye versioner af mandskabsvogne til byggepladsen med nem tilslutning er, som du aldrig har set mandskabsvognen før.

Med komforten i top er dit mandskab sikret en god oplevelse med en vogn, der er holdt i stilrent design med glatte overflader, der ikke nok med at se godt ud, også gør det nemmere at rengøre.

Nem tilslutning og ingen krav om vandforsyning eller kloak i nærheden sikrer mandskabet den topkvalitets vogn, som de fortjener.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

 • DM&E

  DM&E

  DM&E Kloakmestergaranti

 • Phønix Tag

  Phønix Tag

  Med mere end 100 års erfaring ved vi det meste om tagpap

 • Ajos

  Ajos

  Kraner, hejs, skure, pavilloner, strøm, lys, varme og byggepladsindretning

 • Ejot Danmark

  Ejot Danmark

  Professionelle befæstigelse og fastgørelsesprodukter

 • Lind & Risør

  Lind & Risør

  Fra Typehus til Drømme Villa

 • Riwal

  Riwal

  Vi hjælper dig sikkert i højden!

 • Mul10 ProSafe

  Mul10 ProSafe

  Tagdækkernes faldsikringssystem

 • Danvak

  Danvak

  Forum for professionelle inden for HVAC, energi og indeklima

 • EXPO-NET

  EXPO-NET

  Med EXPO-NETs patenterede snefangsrør undgås problemer med fygesne

 • DAFA

  DAFA

  DAFA tætner, dæmper og beskytter

Sikret retsbygning opføres ved Vestre Fængsel

Sikret retsbygning opføres ved Vestre Fængsel

Transport- og boligminister Kaare Dybvad har søgt Folketingets Finansudvalg om næsten 125 millioner kroner til ’en særligt sikret retsbygning’ ved Vestre Fængsel.

Stop-and-go for beskæftigelsen på arbejdsmarkedet

Stop-and-go for beskæftigelsen på arbejdsmarkedet

Ifølge de nye tal fra Danmarks Statistik er der kun sket en stigning på blot 200 lønmodtagere i job i august. I bygge- og anlægsbranchen er antallet af nye arbejdspladser også fladet ud sommeren over.

Danske Byggecentre: Sæt klimafokus på byggematerialer

Danske Byggecentre: Sæt klimafokus på byggematerialer

I dag er energiforbruget i nybyggerier så lavt, at klimabelastningen fra byggematerialer ofte er større end fra driften af bygningen i hele dens levetid, udtaler Danske Byggecentre, der ønsker klimafokus på byggematerialer

Behov for flere certificerede statikere

Behov for flere certificerede statikere

Behovet for certificerede statikere er stort, da kontrol af statiske forhold i byggeriet snart skal foretages af certificerede statikere. Forventningen er, at dokumentation og kontrol fra primo 2020 kræver en certificering