UgensErhverv.dk

Dit hus kan indrettes på internettet

ANNONCE: Hvis man skal til at flytte, har man uden tvivl overvejet spørgsmålet om indretningen.

07-10-2019

Der er jo hundreder forskellige måder at gøre det på, og det kan virke som et rimeligt uoverskueligt projekt at køre rundt i diverse byggemarkeder og møbel- og interiørbutikker for at finde ud af, om hvordan huset skal se ud. Men hvis man bærer sig fornuftigt ad, er det faktisk heller ikke nødvendigt længere. I dag kan hele dit hus nemlig blive indrettet med et par klik med musen og en internetforbindelse.

 

Et hav af muligheder

Det er jo ikke noget nyt, at omsætningen inden for onlinehandel stiger. Sådan vil det formentlig se ud i mange år. Vi er virkelig kommet langt fra dengang, hvor Netflix sendte film ud til sine kunder med posten. I dag kan du gå på jagt i det hav af møbelmuligheder, der findes på internettet. Køleskabe, spiseborde, gardiner, brusere, kontinentalsenge, tøjstativer – i en eller anden krog på internettet skal der nok være det, som du leder efter. Nogle onlinebutikker har også så bredt et sortiment, at det nærmest er muligt at indrette hele hjemmet fra en enkelt webshop.

 

Inspiration og hjælp

En anden tendens, der også foregår på internettet, er den store indflydelse såkaldte influencere får på vores hverdag. Der er ofte tale om unge mennesker, som har masser af følgere på instagram eller på anden måde har skabt sig et navn på internettet. Nu betaler virksomheder dem så for at gøre reklame for deres produkter. Det kan være en nem måde at søge inspiration til indretningen, særligt hvis man følger influenceren fast og derfor er bekendt med vedkommendes stil. Vil man have mere målrettet hjælp til hjemmet, tilbyder mange onlinebutikker også hjælp gennem deres kundeservice. I det 21. århundrede kan internettet altså bruges til så godt som alting – også til at indrette dit hus.

Brochurer

Sikret retsbygning opføres ved Vestre Fængsel

Sikret retsbygning opføres ved Vestre Fængsel

Transport- og boligminister Kaare Dybvad har søgt Folketingets Finansudvalg om næsten 125 millioner kroner til ’en særligt sikret retsbygning’ ved Vestre Fængsel.

Stop-and-go for beskæftigelsen på arbejdsmarkedet

Stop-and-go for beskæftigelsen på arbejdsmarkedet

Ifølge de nye tal fra Danmarks Statistik er der kun sket en stigning på blot 200 lønmodtagere i job i august. I bygge- og anlægsbranchen er antallet af nye arbejdspladser også fladet ud sommeren over.

Danske Byggecentre: Sæt klimafokus på byggematerialer

Danske Byggecentre: Sæt klimafokus på byggematerialer

I dag er energiforbruget i nybyggerier så lavt, at klimabelastningen fra byggematerialer ofte er større end fra driften af bygningen i hele dens levetid, udtaler Danske Byggecentre, der ønsker klimafokus på byggematerialer

Behov for flere certificerede statikere

Behov for flere certificerede statikere

Behovet for certificerede statikere er stort, da kontrol af statiske forhold i byggeriet snart skal foretages af certificerede statikere. Forventningen er, at dokumentation og kontrol fra primo 2020 kræver en certificering