UgensErhverv.dk

Dit hus kan indrettes på internettet

ANNONCE: Hvis man skal til at flytte, har man uden tvivl overvejet spørgsmålet om indretningen.

07-10-2019

Der er jo hundreder forskellige måder at gøre det på, og det kan virke som et rimeligt uoverskueligt projekt at køre rundt i diverse byggemarkeder og møbel- og interiørbutikker for at finde ud af, om hvordan huset skal se ud. Men hvis man bærer sig fornuftigt ad, er det faktisk heller ikke nødvendigt længere. I dag kan hele dit hus nemlig blive indrettet med et par klik med musen og en internetforbindelse.

 

Et hav af muligheder

Det er jo ikke noget nyt, at omsætningen inden for onlinehandel stiger. Sådan vil det formentlig se ud i mange år. Vi er virkelig kommet langt fra dengang, hvor Netflix sendte film ud til sine kunder med posten. I dag kan du gå på jagt i det hav af møbelmuligheder, der findes på internettet. Køleskabe, spiseborde, gardiner, brusere, kontinentalsenge, tøjstativer – i en eller anden krog på internettet skal der nok være det, som du leder efter. Nogle onlinebutikker har også så bredt et sortiment, at det nærmest er muligt at indrette hele hjemmet fra en enkelt webshop.

 

Inspiration og hjælp

En anden tendens, der også foregår på internettet, er den store indflydelse såkaldte influencere får på vores hverdag. Der er ofte tale om unge mennesker, som har masser af følgere på instagram eller på anden måde har skabt sig et navn på internettet. Nu betaler virksomheder dem så for at gøre reklame for deres produkter. Det kan være en nem måde at søge inspiration til indretningen, særligt hvis man følger influenceren fast og derfor er bekendt med vedkommendes stil. Vil man have mere målrettet hjælp til hjemmet, tilbyder mange onlinebutikker også hjælp gennem deres kundeservice. I det 21. århundrede kan internettet altså bruges til så godt som alting – også til at indrette dit hus.

Brochurer

Sjælland vil ind i kampen om infrastrukturmilliarder

Sjælland vil ind i kampen om infrastrukturmilliarder

Kampen om at komme med på spisesedlen, når der skal indledes forhandlinger om de kommende års infrastrukturinvesteringer, er gået ind i den afgørende fase.

Konkurser i byggeriet - uge 8

Konkurser i byggeriet - uge 8

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen den seneste uge

Bureaukrati bremser bæredygtigt byggeri

Bureaukrati bremser bæredygtigt byggeri

Vi vil gerne genbruge så meget som muligt, men forsikringer og certificeringer gør det svært at gå så langt, som vi gerne vil, lyder det fra byudvikler Rune Kilden og bygherre Olav de Linde

Bæredygtigt korkgulv skaber lunt miljø hos Børnegården

Bæredygtigt korkgulv skaber lunt miljø hos Børnegården

I stedet for et traditionelt gulv af linoleum, har Børnegården i Herning valgt gulve af kork. Det giver nemlig et lunt gulv at lege på, dæmper støjen, har en høj slidstyrke og så er det bæredygtigt