UgensErhverv.dk

Vestjysk virksomhed har gjort personalemangel til en forretning

ANNONCE: Som leder inden for transport-, jernbane- og entreprenørbranchen har du måske oplevet at stå i en situation, hvor du mangler arbejdskraft.

07-10-2019

Årsagerne til medarbejdermanglen kan være mere eller mindre akutte, men uanset om det skyldes sygefravær, barsel, ferie eller slet og ret underbemanding, så er konsekvensen altid det samme: Mangel på medarbejdere forsinker arbejdet, og ligegyldigt hvordan du vender og drejer det, så er tid som bekendt penge.

Trivsel og tillid er fundamentet for det gode arbejdsmiljø

En af styrkerne ved at have en homogen og fasttømret arbejdsstyrke er, at de forskellige medarbejdere kender hinandens faglige styrker og svagheder, og ved, hvad der skal til for, at de som gruppe kan udføre deres arbejde mest effektivt og grundigt. Dertil kommer, at tætte og tillidsfulde arbejdsrelationer med trivslen i orden også er ensbetydende med, at de enkelte medarbejdere klarer deres opgaver bedre. Står du i en situation, hvor du er nødsaget til at leje ekstra ekstern bemanding ind, kan det derfor ofte føles nervepirrende. For et helt nyt mandskab, som du ikke kender, er en ubekendt faktor i en ligning, hvor deadlines, din virksomheds renommé og dine kunders tilfredshed i øvrigt også indgår.

 

Lej et mandskab med faglig stolthed

Heldigvis findes der virksomheder, som har specialiseret sig i at udleje kompetente og professionelle personaleløsninger, hvis medarbejdere også sætter en ære i deres faglighed og fælles ry. En af disse er den vestjyske virksomhed Kebok, som siden 2007 netop har skabt en stærk forretning ud af at levere erfarent og fagligt mandskab til jernbane-, transport- og entreprenørbranchen. Nøgleordet for esbjergensernes succes er faktisk medarbejdertilfredshed. De har netop forstået, at grundlaget for at udføre et godt stykke arbejde er, at arbejdsforholdene og -miljøet skal være i verdensklasse, for at resultatet bliver det samme. Helt konkret efteruddanner Kebok hele tiden deres medarbejdere, ligesom de naturligvis er medlem af Dansk Byggeri og følger overenskomsterne. For med glade og motiverede medarbejdere følger glade kunder. Keboks medarbejdere sætter med andre ord en ære i deres arbejde. Og det er selvfølgelig godt nyt til dig, hvis du ønsker at leje ekstra mandskab ind til en opgave, som din virksomhed har ansvaret for.

 

Kompetent kundekontakt – fra kontor til byggeplads

Ifølge Danny Hammer, daglig leder hos Kebok, er det en del af virksomhedens DNA, at alle bliver mødt i øjenhøjde. Det gælder både på direktionsgangene, leder og ansat imellem og, naturligvis, kunderne. amHa

Danny Hammer udtaler:

”Vi har en nærhed til vores kunder, som fx altid bliver modtaget af fagkompetente personer, når de ringer til os. Vi er en flad organisation, hvilket bl.a. betyder, at vores kontorpersonale ofte er med ude i marken for at være tæt på kunderne.”

Keboks flade struktur er altså essentiel for at forstå, hvorfor den vestjysk virksomhed, som også har en afdeling i Oslo i Norge, er blevet en populær arbejdsplads og yderst yndet samarbejdspartner ikke kun i Danmark – men i hele verden.

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Sikret retsbygning opføres ved Vestre Fængsel

Sikret retsbygning opføres ved Vestre Fængsel

Transport- og boligminister Kaare Dybvad har søgt Folketingets Finansudvalg om næsten 125 millioner kroner til ’en særligt sikret retsbygning’ ved Vestre Fængsel.

Stop-and-go for beskæftigelsen på arbejdsmarkedet

Stop-and-go for beskæftigelsen på arbejdsmarkedet

Ifølge de nye tal fra Danmarks Statistik er der kun sket en stigning på blot 200 lønmodtagere i job i august. I bygge- og anlægsbranchen er antallet af nye arbejdspladser også fladet ud sommeren over.

Danske Byggecentre: Sæt klimafokus på byggematerialer

Danske Byggecentre: Sæt klimafokus på byggematerialer

I dag er energiforbruget i nybyggerier så lavt, at klimabelastningen fra byggematerialer ofte er større end fra driften af bygningen i hele dens levetid, udtaler Danske Byggecentre, der ønsker klimafokus på byggematerialer

Behov for flere certificerede statikere

Behov for flere certificerede statikere

Behovet for certificerede statikere er stort, da kontrol af statiske forhold i byggeriet snart skal foretages af certificerede statikere. Forventningen er, at dokumentation og kontrol fra primo 2020 kræver en certificering