UgensErhverv.dk

Undgå en stoppet kloak

ANNONCE: Hvis du har prøvet det, ved du hvor træls, det er, når kloakken stopper.

13-09-2019

Hvis ikke, kan du muligvis tænke dig til, hvor træls det må være, når badeværelset lugter og oversvømmer på grund af en stoppet kloak. Det er noget, vi alle sammen gerne helst vil undgå.

Er skaden sket?

Hvis skaden allerede er sket, er det bare med hurtigst muligt at få gjort noget ved det. Problemerne med kloakken er ikke noget, du lige selv kan klare højst sandsynlig. Du er nødt til at få fat i en, der har styr på den slags. Kontakt en kloakmester, der kan hjælpe med alt fra strømpeforing til slamsugning. F.eks. Peder Skotte ApS.

Sådan undgår du skaderne

Hvad kan du så selv gøre for at undgå det i fremtiden? Tænk først og fremmest over hvad du hælder i dine afløb, hvis du vil undgå, at det hele stopper. Det gælder både i køkkenet, badeværelset og alle vegne. I køkkenet skal du undgå at hælde alt form for fedtstof i afløbet, da det størkner og stopper det hele. Det samme gælder madrester. På badeværelset skal du undgå bleer, vatpinde, vatrondeller og hygiejnebind i toilettet. Det vil udelukkende være med til at stoppe afløbet.

Hold selv øje jævnligt

Sørg for selv at holde øje med kloakken jævnligt. Hvis du sørger for at være på vagt, undgår du pludselig at skulle kontakte en kloakmester. Ligeledes bør du rense tagrender, nedløbsrør og brønde en gang imellem. Det handler om hele tiden at tage tingene, når de er i de små. Det er lettere end at skulle stå med et oversvømmet badeværelse lige pludselig.

Kemiske midler

Sidst, men ikke mindst bør du undgå diverse kemiske midler i dit afløb. Nogle bruger kemiske midler mod lugt eller fedtpropper. Her kan du i stedet bruge kogende vand.

 

Brochurer

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

5,4 milliarder kroner til at forbedre praktikpladssituationen, og nu er det slut med, at virksomhederne årligt skal betale 1-1½ milliarder kroner for meget til AUB-ordningen

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

Selv om byggeriet er mindre hårdt ramt af Corona-krisen end så mange andre oplever de et fald i omsætningen på 27 procent blandt de virksomheder, som er påvirket negativt og antallet af konkurser vil stige, forudser SMVdanmark

En konkurs er ingen dødsdom

En konkurs er ingen dødsdom

Corona-krisen vil få antallet af konkurser i byggebranchen til at stige. Men det er ingen dødsdom, siger Henrik Staun, der fortæller om at lukke og slukke sit livsværk gennem 23 år, nederlagsfølelsen, og om at rejse sig igen

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Ledigheden for april er af Danmarks Statistik opgjort til 152.800 fuldtidsledige, svarende til 5,4 procent. Det er en stigning på 35.500 siden marts.