UgensErhverv.dk

Undgå en stoppet kloak

ANNONCE: Hvis du har prøvet det, ved du hvor træls, det er, når kloakken stopper.

13-09-2019

Hvis ikke, kan du muligvis tænke dig til, hvor træls det må være, når badeværelset lugter og oversvømmer på grund af en stoppet kloak. Det er noget, vi alle sammen gerne helst vil undgå.

Er skaden sket?

Hvis skaden allerede er sket, er det bare med hurtigst muligt at få gjort noget ved det. Problemerne med kloakken er ikke noget, du lige selv kan klare højst sandsynlig. Du er nødt til at få fat i en, der har styr på den slags. Kontakt en kloakmester, der kan hjælpe med alt fra strømpeforing til slamsugning. F.eks. Peder Skotte ApS.

Sådan undgår du skaderne

Hvad kan du så selv gøre for at undgå det i fremtiden? Tænk først og fremmest over hvad du hælder i dine afløb, hvis du vil undgå, at det hele stopper. Det gælder både i køkkenet, badeværelset og alle vegne. I køkkenet skal du undgå at hælde alt form for fedtstof i afløbet, da det størkner og stopper det hele. Det samme gælder madrester. På badeværelset skal du undgå bleer, vatpinde, vatrondeller og hygiejnebind i toilettet. Det vil udelukkende være med til at stoppe afløbet.

Hold selv øje jævnligt

Sørg for selv at holde øje med kloakken jævnligt. Hvis du sørger for at være på vagt, undgår du pludselig at skulle kontakte en kloakmester. Ligeledes bør du rense tagrender, nedløbsrør og brønde en gang imellem. Det handler om hele tiden at tage tingene, når de er i de små. Det er lettere end at skulle stå med et oversvømmet badeværelse lige pludselig.

Kemiske midler

Sidst, men ikke mindst bør du undgå diverse kemiske midler i dit afløb. Nogle bruger kemiske midler mod lugt eller fedtpropper. Her kan du i stedet bruge kogende vand.

 

Brochurer

 • Zarges

  Zarges

  Stiger og stilladser i aluminium

 • V. Meyer

  V. Meyer

  Creaton Melodie tagsten

 • CE Nielsen Aps

  CE Nielsen Aps

  Nedbrydning-Miljøsanering-Diamantskæring/boring

 • Riwal

  Riwal

  Vi hjælper dig sikkert i højden!

 • Zarges

  Zarges

  Godt arbejdsmiljø valg

 • Ajos

  Ajos

  Kraner, hejs, skure, pavilloner, strøm, lys, varme og byggepladsindretning

 • Festool

  Festool

  Se det store udvalg af festool brochurer

 • Scandi Supply

  Scandi Supply

  Brandsikring A - Z

 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger

 • BG Byggros

  BG Byggros

  Chalsitherm indeklimaplade, der isolerer og fugtregulerer boligen

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området