UgensErhverv.dk

Undgå en stoppet kloak

ANNONCE: Hvis du har prøvet det, ved du hvor træls, det er, når kloakken stopper.

13-09-2019

Hvis ikke, kan du muligvis tænke dig til, hvor træls det må være, når badeværelset lugter og oversvømmer på grund af en stoppet kloak. Det er noget, vi alle sammen gerne helst vil undgå.

Er skaden sket?

Hvis skaden allerede er sket, er det bare med hurtigst muligt at få gjort noget ved det. Problemerne med kloakken er ikke noget, du lige selv kan klare højst sandsynlig. Du er nødt til at få fat i en, der har styr på den slags. Kontakt en kloakmester, der kan hjælpe med alt fra strømpeforing til slamsugning. F.eks. Peder Skotte ApS.

Sådan undgår du skaderne

Hvad kan du så selv gøre for at undgå det i fremtiden? Tænk først og fremmest over hvad du hælder i dine afløb, hvis du vil undgå, at det hele stopper. Det gælder både i køkkenet, badeværelset og alle vegne. I køkkenet skal du undgå at hælde alt form for fedtstof i afløbet, da det størkner og stopper det hele. Det samme gælder madrester. På badeværelset skal du undgå bleer, vatpinde, vatrondeller og hygiejnebind i toilettet. Det vil udelukkende være med til at stoppe afløbet.

Hold selv øje jævnligt

Sørg for selv at holde øje med kloakken jævnligt. Hvis du sørger for at være på vagt, undgår du pludselig at skulle kontakte en kloakmester. Ligeledes bør du rense tagrender, nedløbsrør og brønde en gang imellem. Det handler om hele tiden at tage tingene, når de er i de små. Det er lettere end at skulle stå med et oversvømmet badeværelse lige pludselig.

Kemiske midler

Sidst, men ikke mindst bør du undgå diverse kemiske midler i dit afløb. Nogle bruger kemiske midler mod lugt eller fedtpropper. Her kan du i stedet bruge kogende vand.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Når SMV’erne har det godt, har også landdistrikter det godt. Erhvervspolitik målrettet de små og mellemstore virksomheder er også landdistriktspolitik

Endelig: Østerport Station åbner igen

Endelig: Østerport Station åbner igen

Den 122 år gamle stationsbygning på Østerbro er nyrenoveret og smukkere end nogensinde før. I morgen åbner stationen efter to års omfattende renoveringsarbejde

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Haveeksperter fra Bauhaus giver dig her deres bedste råd og enkle tips til, hvad du skal gøre før du lukker haven ned og går i vinterhi - og de fleste råd koster ikke penge