UgensErhverv.dk

Pas på dig selv med et kursus inden for faldsikring

ANNONCE: I den travle hverdags hurlumhej har mange det med at føle sig næsten udødelige.

13-09-2019

Dette er dog desværre ikke tilfældet, og desværre ses det af og til, at ulykker forekommer. Arbejder du i højderne kan det derfor være en god ide at undersøge mulighederne for et kursus inden for faldsikring: Så du på den måde kan sikre dig selv.

Hvad er faldsikring egentlig?

Det lyder jo alt sammen meget godt, men hvad er faldsikring egentlig, når alt kommer til alt? Det kan være et naturligt spørgsmål at stille sig selv, men faktisk ligger svaret på mange måde allerede i navnet. Faldsikring handler nemlig om at få den korrekte undervisning på området samt desuden at modtage råd og tips om at gøre brug af det rette udstyr.

Der findes en række forskellige kurser inden for faldsikring: Fælles for dem er dog, at de alle varetages af en dygtig, professionel og certificeret højderedningsinstruktør.

Mange kurser at vælge imellem

Der findes mange forskellige kruser at vælger imellem, når det handler om kurser inden for faldsikring. Du kan blandt andet overveje, hvorvidt en af følgende typer af kruser måske er det rette for dig:

 

  • Kurset ”Competent Inespection Person”
  • Kurset ”Basic Harness”
  • Kurset ”Basic Height Rescue”
  • Kurset ”Basic Height Rescue Refresher”
  • Kurset “Advanced Height Rescue”

 

Du kan naturligvis læse meget mere om de forskellige kruser og hvad de indebærer. På den måde kan du finde frem til, hvilket kursus, der måske er det rette for dig.

Det er altid vigtigt at sørge for at have styr på områder som sikkerhed, og en af de bedste måder at gøre dette på er og bliver uddannelse - for eksempel via kurser. I sidste ende kan et enkelt kursus nemlig gå hen og blive altafgørende og på den måde gøre en verden til forskel.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Når SMV’erne har det godt, har også landdistrikter det godt. Erhvervspolitik målrettet de små og mellemstore virksomheder er også landdistriktspolitik

Endelig: Østerport Station åbner igen

Endelig: Østerport Station åbner igen

Den 122 år gamle stationsbygning på Østerbro er nyrenoveret og smukkere end nogensinde før. I morgen åbner stationen efter to års omfattende renoveringsarbejde

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Haveeksperter fra Bauhaus giver dig her deres bedste råd og enkle tips til, hvad du skal gøre før du lukker haven ned og går i vinterhi - og de fleste råd koster ikke penge