UgensErhverv.dk

Har dit erhverv brug for at få opstillet en pavillon?

ANNONCE: Der findes mange grunde til, at det kan være smart at få opstillet en pavillon.

13-09-2019

Er du for eksempel i et erhverv, hvor en kontorpavillon - enten midlertidigt eller permanent - kunne være praktisk, er der gode muligheder for dette.

Pavilloner kan mere end man skulle tro

Ordet pavillon kan godt risikere at lyde en smule primitivt i nogles ører, men sådan er det faktisk ofte langt fra. Blandt andet behøver pavilloner ikke altid at være midlertidige løsninger, selvom dette selvfølgelig også er en glimrende brugsværdi i mange tilfælde.

Det kommer ofte bag på mange, hvor solid og holdbar i kvaliteten, en pavillon kan være. Dette og mange andre flere positive aspekter kan du finde uddybet på den korte liste nedenfor, der søger at nedbryde de lidt pessimistiske forventninger, mange har til pavilloner:

 

  • Pavilloner kan bygges på stedet af professionelle fagfolk, hvilket sikrer en fænomenal kvalitet
  • Pavilloner bygges så de er vedligeholdelsesenlige og uden det store besvær eller omkostning
  • Miljøvenlige materialer sikrer et lavt energiforbrug

 

Overvej hvad du vil inden du bestiller en pavillon

Der er tydeligvis mange positive aspekter ved en pavillon, men alligevel er det utroligt relevant at gøre sig nogle overvejelser om, hvad man ønsker sig af en pavillon inden man bestiller den. Det er for eksempel en vigtig faktor, om pavillon skal være permanent eller blot midlertidig. Ydermere findes der forskellige måder hvad angår betalingsaspektet, blandt andet alt efter om du ønsker en pavillon på lejebasis eller som et reelt køb.

Pavilloner og kontorpavilloner kan bruges til en lang række af forskellige formål. Andre har for eksempel haft gavn af en pavillon inden for følgende områder:

  • Domiciler
  • Kontorbygninger
  • Institutioner
  • Undervisningslokaler

Der er dog ikke meget, der sætter grænser for, hvad en pavillon kan sætte rammerne for. Det er blot med at undersøge mulighederne for netop jeres behov.

Brochurer

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området