UgensErhverv.dk

Få en elsket og respektabel arbejdsplads – sådan går du:

ANNONCE: Hvis du gerne vil have en højere kvalitet af arbejde?

13-09-2019

Så skal du starte ved dine medarbejdere – og hvad de gerne vil have fra arbejdspladsen? En tilfreds medarbejder genererer automatisk et bedre produkt, da de fleste i højere grad ønsker at gøre det bedst mulige stykke arbejde, hvis de føler, at arbejdspladsen også gør sit bedste for medarbejderen. Desuden betyder glade medarbejdere også et bedre arbejdsmiljø iblandt dem og gør højst sandsynlig også, at de ønsker at arbejde ved dig i længere tid.

Hvordan opnår man elsket arbejdsmiljø?

Det er svært at opnå et punkt, hvor man vil kalde arbejdspladsen perfekt, men der skal faktisk ikke så meget til, før medarbejderne føler sig værdsat og bryder sig om arbejdspladsen. Her er nogle forslag til tiltag:

-          Et rent arbejdsmiljø betyder meget. Ingen kan lide at arbejde et sted, hvor der ikke bliver gjort ordentligt rent. Ikke nok med at det sænker folks villighed til at gøre deres bedste, når rengøringen ikke er på plads, det forværrer muligvis også medarbejdernes helbred – hvilket betyder flere sygedage osv. Især kontorrengøring er vigtigt, da man hele tiden sidder i det samme støv osv. gennem hele dagen – dag ud, dag ind. Det er heldigvis rimelig nemt at få hjælp udefra til kontorrengøring i hele Danmark.

-          Hav fokus på arbejdsmiljørepræsentanten. Denne person bør blive reklameret over for alle medarbejdere, så de ved, at arbejdspladsen interesserer sig for medarbejdernes helbred og sundhed. Ydermere kan du via arbejdsmiljørepræsentanten få et godt indblik i medarbejdernes ønsker og dermed bedre gøre arbejdspladsen bedre for alle.

-          Hvis du har overskud i budgettet, kan det hjælpe meget at indsætte områder eller genstande, der giver en følelse af ”fritid” i arbejdstiden. Det kan f.eks. være et område med sofaer og TV el.lign. Der er en grund til Facebooks arbejdsplads vrimler med bordtennisborde og bordfodbold -  det virker.

 

Brochurer

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

5,4 milliarder kroner til at forbedre praktikpladssituationen, og nu er det slut med, at virksomhederne årligt skal betale 1-1½ milliarder kroner for meget til AUB-ordningen

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

Selv om byggeriet er mindre hårdt ramt af Corona-krisen end så mange andre oplever de et fald i omsætningen på 27 procent blandt de virksomheder, som er påvirket negativt og antallet af konkurser vil stige, forudser SMVdanmark

En konkurs er ingen dødsdom

En konkurs er ingen dødsdom

Corona-krisen vil få antallet af konkurser i byggebranchen til at stige. Men det er ingen dødsdom, siger Henrik Staun, der fortæller om at lukke og slukke sit livsværk gennem 23 år, nederlagsfølelsen, og om at rejse sig igen

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Ledigheden for april er af Danmarks Statistik opgjort til 152.800 fuldtidsledige, svarende til 5,4 procent. Det er en stigning på 35.500 siden marts.