UgensErhverv.dk

Få en elsket og respektabel arbejdsplads – sådan går du:

ANNONCE: Hvis du gerne vil have en højere kvalitet af arbejde?

13-09-2019

Så skal du starte ved dine medarbejdere – og hvad de gerne vil have fra arbejdspladsen? En tilfreds medarbejder genererer automatisk et bedre produkt, da de fleste i højere grad ønsker at gøre det bedst mulige stykke arbejde, hvis de føler, at arbejdspladsen også gør sit bedste for medarbejderen. Desuden betyder glade medarbejdere også et bedre arbejdsmiljø iblandt dem og gør højst sandsynlig også, at de ønsker at arbejde ved dig i længere tid.

Hvordan opnår man elsket arbejdsmiljø?

Det er svært at opnå et punkt, hvor man vil kalde arbejdspladsen perfekt, men der skal faktisk ikke så meget til, før medarbejderne føler sig værdsat og bryder sig om arbejdspladsen. Her er nogle forslag til tiltag:

-          Et rent arbejdsmiljø betyder meget. Ingen kan lide at arbejde et sted, hvor der ikke bliver gjort ordentligt rent. Ikke nok med at det sænker folks villighed til at gøre deres bedste, når rengøringen ikke er på plads, det forværrer muligvis også medarbejdernes helbred – hvilket betyder flere sygedage osv. Især kontorrengøring er vigtigt, da man hele tiden sidder i det samme støv osv. gennem hele dagen – dag ud, dag ind. Det er heldigvis rimelig nemt at få hjælp udefra til kontorrengøring i hele Danmark.

-          Hav fokus på arbejdsmiljørepræsentanten. Denne person bør blive reklameret over for alle medarbejdere, så de ved, at arbejdspladsen interesserer sig for medarbejdernes helbred og sundhed. Ydermere kan du via arbejdsmiljørepræsentanten få et godt indblik i medarbejdernes ønsker og dermed bedre gøre arbejdspladsen bedre for alle.

-          Hvis du har overskud i budgettet, kan det hjælpe meget at indsætte områder eller genstande, der giver en følelse af ”fritid” i arbejdstiden. Det kan f.eks. være et område med sofaer og TV el.lign. Der er en grund til Facebooks arbejdsplads vrimler med bordtennisborde og bordfodbold -  det virker.

 

Brochurer

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området