UgensErhverv.dk

Få en elsket og respektabel arbejdsplads – sådan går du:

ANNONCE: Hvis du gerne vil have en højere kvalitet af arbejde?

13-09-2019

Så skal du starte ved dine medarbejdere – og hvad de gerne vil have fra arbejdspladsen? En tilfreds medarbejder genererer automatisk et bedre produkt, da de fleste i højere grad ønsker at gøre det bedst mulige stykke arbejde, hvis de føler, at arbejdspladsen også gør sit bedste for medarbejderen. Desuden betyder glade medarbejdere også et bedre arbejdsmiljø iblandt dem og gør højst sandsynlig også, at de ønsker at arbejde ved dig i længere tid.

Hvordan opnår man elsket arbejdsmiljø?

Det er svært at opnå et punkt, hvor man vil kalde arbejdspladsen perfekt, men der skal faktisk ikke så meget til, før medarbejderne føler sig værdsat og bryder sig om arbejdspladsen. Her er nogle forslag til tiltag:

-          Et rent arbejdsmiljø betyder meget. Ingen kan lide at arbejde et sted, hvor der ikke bliver gjort ordentligt rent. Ikke nok med at det sænker folks villighed til at gøre deres bedste, når rengøringen ikke er på plads, det forværrer muligvis også medarbejdernes helbred – hvilket betyder flere sygedage osv. Især kontorrengøring er vigtigt, da man hele tiden sidder i det samme støv osv. gennem hele dagen – dag ud, dag ind. Det er heldigvis rimelig nemt at få hjælp udefra til kontorrengøring i hele Danmark.

-          Hav fokus på arbejdsmiljørepræsentanten. Denne person bør blive reklameret over for alle medarbejdere, så de ved, at arbejdspladsen interesserer sig for medarbejdernes helbred og sundhed. Ydermere kan du via arbejdsmiljørepræsentanten få et godt indblik i medarbejdernes ønsker og dermed bedre gøre arbejdspladsen bedre for alle.

-          Hvis du har overskud i budgettet, kan det hjælpe meget at indsætte områder eller genstande, der giver en følelse af ”fritid” i arbejdstiden. Det kan f.eks. være et område med sofaer og TV el.lign. Der er en grund til Facebooks arbejdsplads vrimler med bordtennisborde og bordfodbold -  det virker.

 

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Når SMV’erne har det godt, har også landdistrikter det godt. Erhvervspolitik målrettet de små og mellemstore virksomheder er også landdistriktspolitik

Endelig: Østerport Station åbner igen

Endelig: Østerport Station åbner igen

Den 122 år gamle stationsbygning på Østerbro er nyrenoveret og smukkere end nogensinde før. I morgen åbner stationen efter to års omfattende renoveringsarbejde

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Haveeksperter fra Bauhaus giver dig her deres bedste råd og enkle tips til, hvad du skal gøre før du lukker haven ned og går i vinterhi - og de fleste råd koster ikke penge