UgensErhverv.dk

Få vibrationsfri opbygning af fundament

ANNONCE: At opbygge nyt fundament kan godt være en besværlig affære.

13-09-2019

Ofte indebærer det en masse gener og risici for omkringliggende bygninger grundet vibrationer. Bruger man den rette metode er det dog muligt at slippe for en markant del af de ulemper, man normalt ser: Blandt andet ved det faktum, at den rette metode kan være næsten helt vibrationsfri.

Sådan virker det

Den rette metode til fundamentopbygning er nem, hurtig og vibrationsfri. Det kan lyde næsten for godt til at være sandt, men i virkeligheden handler det hele blot om at udnytte det rette udstyr og de rette teknikker. Med de såkaldte ScrewFast Skruepæle er det nemlig muligt at være skånsom, mens jorden stabiliseres i forbindelse med etablering og opbygning af fundament.

Ved hver enkelt opgave foretages en række præcise beregninger, der i kombination med en jordbundsundersøgelse sørger for, at opgaven med fundamentet kan løses på præcis den rette måde til det enkelte tilfælde. Alt dokumenteres naturligvis undervejs, og foregår nøje efter bogen.

Lær mere om teknikken, eller find et godt tilbud

Er du nysgerrig på den revolutionerende teknologi, kan du med fordel undersøge mere og lære om detaljerne bag opbygning af fundament til byggerier. Ellers er det i høj grad også en mulighed at finde et sted at indhente et godt tilbud - for eksempel hvis du står og skal til at bygge ud.

Det er de absolut færreste, der ønsker at skade eksisterende byggeri, hverken ens eget eller naboens. Af den grund er vibrationsfriheden ved denne type af fundamentopbygning en relevant og værdifuld overvejelse at gøre sig. Heldigvis findes der mange gode muligheder for at få denne metode implementeret som en del af din udbygning. På den måde formindsker du væsentligt risikoen for følgeskader på omkringliggende bygninger - og altså klarer du dig også med en bekymring mindre i processen.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Det er nu du skal pege på årets bedste byggeri

Kender du et byggeri, som er bedre end alle de andre? Så kan du være med til at sørge for, at prisen for Årets Byggeri 2019 havner det rigtige sted.

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Erhvervsministeren vil lade hammeren falde mod erhvervslivets syndere

Når SMV’erne har det godt, har også landdistrikter det godt. Erhvervspolitik målrettet de små og mellemstore virksomheder er også landdistriktspolitik

Endelig: Østerport Station åbner igen

Endelig: Østerport Station åbner igen

Den 122 år gamle stationsbygning på Østerbro er nyrenoveret og smukkere end nogensinde før. I morgen åbner stationen efter to års omfattende renoveringsarbejde

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Seks gode råd inden du sender haven i vinterhi

Haveeksperter fra Bauhaus giver dig her deres bedste råd og enkle tips til, hvad du skal gøre før du lukker haven ned og går i vinterhi - og de fleste råd koster ikke penge