UgensErhverv.dk

Få vibrationsfri opbygning af fundament

ANNONCE: At opbygge nyt fundament kan godt være en besværlig affære.

13-09-2019

Ofte indebærer det en masse gener og risici for omkringliggende bygninger grundet vibrationer. Bruger man den rette metode er det dog muligt at slippe for en markant del af de ulemper, man normalt ser: Blandt andet ved det faktum, at den rette metode kan være næsten helt vibrationsfri.

Sådan virker det

Den rette metode til fundamentopbygning er nem, hurtig og vibrationsfri. Det kan lyde næsten for godt til at være sandt, men i virkeligheden handler det hele blot om at udnytte det rette udstyr og de rette teknikker. Med de såkaldte ScrewFast Skruepæle er det nemlig muligt at være skånsom, mens jorden stabiliseres i forbindelse med etablering og opbygning af fundament.

Ved hver enkelt opgave foretages en række præcise beregninger, der i kombination med en jordbundsundersøgelse sørger for, at opgaven med fundamentet kan løses på præcis den rette måde til det enkelte tilfælde. Alt dokumenteres naturligvis undervejs, og foregår nøje efter bogen.

Lær mere om teknikken, eller find et godt tilbud

Er du nysgerrig på den revolutionerende teknologi, kan du med fordel undersøge mere og lære om detaljerne bag opbygning af fundament til byggerier. Ellers er det i høj grad også en mulighed at finde et sted at indhente et godt tilbud - for eksempel hvis du står og skal til at bygge ud.

Det er de absolut færreste, der ønsker at skade eksisterende byggeri, hverken ens eget eller naboens. Af den grund er vibrationsfriheden ved denne type af fundamentopbygning en relevant og værdifuld overvejelse at gøre sig. Heldigvis findes der mange gode muligheder for at få denne metode implementeret som en del af din udbygning. På den måde formindsker du væsentligt risikoen for følgeskader på omkringliggende bygninger - og altså klarer du dig også med en bekymring mindre i processen.

Brochurer

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Boligministeren: Byggeriet kan skabe sin egen plads i historien

Det er så længe siden, at de færreste i byggeriet kan huske det, at Danmark har haft en boligminister og byggeriet dermed ’sin egen minister’

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Byggeboom giver Københavns befolkningstilvækst baghjul

Ifølge Dansk Erhvervs cheføkonom Tore Stramer viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, at byggebeskæftigelsen steg med beskedne 700 personer i tredje kvartal 2019.

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

FRI: Fuld stop i boligbyggeriet

Rådgivende ingeniørvirksomheder oplever en opbremsning i væksten. Dog forventes fortsat en positiv samlet udvikling i Østdanmark, mens Vestdanmark balancerer mellem vækst og tilbagegang

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

Henning Larsen designer højhus i San Francisco

I løbet af det sidste århundrede har San Franciscos havnekvarter Mission Bay hovedsageligt været defineret af tung industri. Nu skal et nyt byggeprojekt aktivere det urbane liv i området