UgensErhverv.dk

Få vibrationsfri opbygning af fundament

ANNONCE: At opbygge nyt fundament kan godt være en besværlig affære.

13-09-2019

Ofte indebærer det en masse gener og risici for omkringliggende bygninger grundet vibrationer. Bruger man den rette metode er det dog muligt at slippe for en markant del af de ulemper, man normalt ser: Blandt andet ved det faktum, at den rette metode kan være næsten helt vibrationsfri.

Sådan virker det

Den rette metode til fundamentopbygning er nem, hurtig og vibrationsfri. Det kan lyde næsten for godt til at være sandt, men i virkeligheden handler det hele blot om at udnytte det rette udstyr og de rette teknikker. Med de såkaldte ScrewFast Skruepæle er det nemlig muligt at være skånsom, mens jorden stabiliseres i forbindelse med etablering og opbygning af fundament.

Ved hver enkelt opgave foretages en række præcise beregninger, der i kombination med en jordbundsundersøgelse sørger for, at opgaven med fundamentet kan løses på præcis den rette måde til det enkelte tilfælde. Alt dokumenteres naturligvis undervejs, og foregår nøje efter bogen.

Lær mere om teknikken, eller find et godt tilbud

Er du nysgerrig på den revolutionerende teknologi, kan du med fordel undersøge mere og lære om detaljerne bag opbygning af fundament til byggerier. Ellers er det i høj grad også en mulighed at finde et sted at indhente et godt tilbud - for eksempel hvis du står og skal til at bygge ud.

Det er de absolut færreste, der ønsker at skade eksisterende byggeri, hverken ens eget eller naboens. Af den grund er vibrationsfriheden ved denne type af fundamentopbygning en relevant og værdifuld overvejelse at gøre sig. Heldigvis findes der mange gode muligheder for at få denne metode implementeret som en del af din udbygning. På den måde formindsker du væsentligt risikoen for følgeskader på omkringliggende bygninger - og altså klarer du dig også med en bekymring mindre i processen.

Brochurer

Det offentlige bør betale for øget bureaukrati

Det offentlige bør betale for øget bureaukrati

Dansk Håndværk peger på, at mængden af forskellige økonomiske ordninger med deraf følgende bureaukrati vokser uhæmmet

Fejlskøn polstrede dansk økonomi til coronakrisen

Fejlskøn polstrede dansk økonomi til coronakrisen

Dansk Byggeri efterlyser en snarlig politisk afklaring om en langsigtet investeringsplan for infrastruktur

Rapport om PVC med forudfattede politiske meninger

Rapport om PVC med forudfattede politiske meninger

PVC Informationsrådet retter i et brev til Folketinget en skarp kritik af Miljøstyrelsens rapport ’Vurdering af potentialet for substitution af PVC indenfor specifikke produktområder’

Oplev hvordan arkitekturen har formet København

Oplev hvordan arkitekturen har formet København

Fra den 30. maj lancerer Dansk Arkitektur Center (DAC) to spritnye guidede ture, der tager danskerne med ud under åben himmel for at opleve, hvordan arkitekturen har formet København