UgensErhverv.dk

Få leveret dine varer til døren og spar din egen transporttid

ANNONCE: Alle mennesker kan have svært ved at få enderne til at hænge sammen i hverdagen.

11-09-2019

Der er arbejde, der skal passes, børn, der skal hentes, og varer, der skal handles ind. For at tidsoptimere din hverdag, kan det godt være en fordel at undersøge, om der ikke skulle være en måde at løse nogle af de logistiske problemer på. En mulighed er f.eks. at benytte sig af E-handel, så aftensmadslavningen ikke behøver at være en panisk faren fra butik til butik lige før lukketid. Ved at få dine varer leveret til døren, kan du spare din egen transporttid og dermed få mere tid til det vigtige.

Mulighederne ved E-handel

Det er heller ikke kun dagligvarer, der kan købes på internettet. Der er nærmest uendelige muligheder for, hvad man kan finde rundt omkring i forskellige netbutikker. F.eks. kan du få ordnet indkøbet af værtindegaven til den næste parmiddag. Der er masser af inspiration at hente på internettet, uanset om vennerne er til vin eller sjove puslespil. Når det gælder renoveringen af boligen eller måske bare udskiftning af møbler, kan du også droppe den måske lange tur i bilen ved at benytte dig af E-handel. Det kan alt sammen spare dig en masse tid i hverdagen, der jo så kan bruges på vigtig tid med familien.

Tænk klimaet ind i E-handlen

Det koster naturligvis noget på CO2-kontoen, hvis man hele tiden skal have transporteret varer fra alle mulige butikker rundt omkring i Danmark. Men det kan man heldigvis reducere på, fordi flere onlinebutikker i dag har et meget bredt sortiment af varer. Ofte kan man både finde fødselsdagskort, boligartikler og tasker i samme butik. På den måde behøver onlinehandel ikke nødvendigvis at være den største klimasyner. Det kan være tidsoptimering med god samvittighed, hvis man sørger for at bruge sin fornuft.

Brochurer

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

3F: Udenlandske virksomheder finder på alle mulige svinkeærinder

For 3F’s byggegruppe er det ikke uvelkomment, at den nye beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, er socialdemokrat.

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

Pas på hullerne, når I arbejder i højden

I efterårets første uge overlevede en 35 årig håndværker et fald på over tre meter. Et overset hul kan give alvorlige kvæstelser eller i værste tilfælde føre til dødsfald, advarer Arbejdstilsynet

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Nordiske og maritime boliger på gammelt færgeleje

Projektet 'Tømmergraven' tager sin beliggenhed på DSB'’s gamle færgeleje seriøst; arkitekturen er nordisk og maritim

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Det behøver ikke være ’træ versus beton’

Materialekampen mellem træ og beton raser i disse dage. Men måske skulle vi ikke være så sort/hvide i vores materialesyn, lyder det fra to direktører i branchen