Brancheorganisationen Dansk Beton har valgt adm. direktør Peter Assam, Spæncom A/S, som ny formand
10-09-2008
Dansk Beton har valgt Peter Assam til ny formand. Han afløser den hidtidige formand Poul Kirkegaard, der har påtaget sig nye udfordringer uden for betonbranchen.
Peter Assam har siden dannelsen af Dansk Beton været organisations næstformand, og han skal som ny formand for Dansk Beton og i samarbejde med bestyrelsen og den nye næstformand, Ole Nørklit, Unicon A/S, lede bestræbelserne på at styrke betonbranchens indflydelse og synliggøre betons egenskaber, som et bæredygtigt materiale.
- Det var centrale mål, da betonindustriens organisationer i januar 2007 dannede den fælles organisation Dansk Beton, og jeg synes, at vi allerede er nået langt f.eks. med kampagnen om Bæredygtig Beton, der er med til at fremhæve betons grønne profil.
Jeg er fuld af optimisme med hensyn til det videre arbejde i Dansk Beton, og jeg glæder mig meget til at lancere den nye pris, Bæredygtig Beton-prisen, i begyndelsen af 2009, siger Peter Assam.
Samlingen af betonbranchen under én hat i Dansk Beton har inspireret andre sektioner i Dansk Byggeri. På anlægsområdet er der overvejelser om at samle flere sektioner i en større enhed for at opnå mere indflydelse.
- Jeg hilser det velkomment, hvis andre af Dansk Byggeris sektioner lader sig inspirere af det, vi har nået med Dansk Beton. For os handler det om, at byggebranchen får styrke og muligheder for at markere sig på en god måde, siger Peter Assam.
-tøtte
Markedsledende i afvandingsteknik
Læs november 2023 udgaven her
Læs det nyeste om vinduer. Udgives i samarbejde med VinduesIndustrien
Læs september 2023 udgaven her
Arbejdsbelysning til professionelle håndværkere
Står det til 3F, skal det være nemmere for myndighederne at gennemføre entreprenørsop på byggepladserne
Det vigtigste skridt mod en grønnere byggebranche bliver at bygge meget færre nye kvadratmeter, fremhæver danske forskere
Danskerne betalte sidste år i gennemsnit mere end 20.000 kroner for meget til staten i skatter og afgifter. Der har i alt i perioden 2010-2024 været et fejlskøn på 832 milliarder kroner ekstra til statskassen
Dertil kommer 6199 ton asbestholdig jord. Intet reelt overblik omkring den endelige regning