UgensErhverv.dk

Hold øje med bygningernes facader

ANNONCE: Der er en stigende tendens blandt virksomheder med store bygninger, at de glemmer at få professionelle til at tage sig af bygningernes facader.

11-06-2019

Dette kan resultere i flere ærgerlige situationer, hvor der bliver fundet smuds, mug, skimmel og alger på facaderne af bygningerne. Dette kan undgås, hvis din virksomhed jævnligt sørger for, at der kommer professionelle ud og laver en facadebehandling af jeres bygning.

Skal du have renoveret din virksomheds bygning?

Så er det også en rigtig god idé at få foretaget en facadebehandling. Det er vigtigt, at din virksomhed fremstår professionel både indenfor og udenfor. Derfor renoverer mange virksomheder deres bygninger indenfor, så kontorerne og alle faciliteterne indenfor står helt skarpt, da det er her, virksomhedens ansatte skal arbejde. Mange glemmer dog at tage sig af det udvendige. Her kan en facaderens af bygningen gøre underværker for din virksomheds udtryk udadtil. Det er det første møde, som potentielle arbejdsgivere eller samarbejdspartnere møder, når de ankommer til virksomhedens bygning. Derfor bør du altid få en facadebehandling jævnligt, men i særdeleshed, hvis du har planer om at renovere virksomhedens bygning, hvis du ønsker at få din flotte facade igen.

Fjern graffiti fra din bygning

Det er desværre stadig et problem i byggebranchen, at mange bygninger rammes med graffiti. Og det er ofte meget svært eller næsten umuligt at finde frem til personerne, som står bag hærværket. Derfor kan du ende med at stå i den uheldige situation, at du selv skal betale for at få det fjernet igen. Det er en meget irriterende penge at bruge på noget, som du egentligt havde forberedt skulle bruges på anden vis. Der er dog ingen vej udenom, da bygningens facade skal se ordentlig ud, især hvis den er til virksomheder. Det er derfor noget, der skal fjernes hurtigst muligt.

Det er med til at skade virksomhederne inde i bygningerne, at der er graffiti på væggene. Det ser ubehageligt og sjusket ud, og du bør derfor altid få det fjernet med det samme. Fjerner du ikke graffitien fra bygningerne, så inviterer det også til, at der kan blive ny graffiti. Derfor kan det hurtigt blive et stigende problem, hvis det ikke fjernes med det samme. Du bør dog få professionelle til at tage sig af processen. Gør du det forkert, kan du ende med at skade bygningen, og derfor kan du med fordel kontakte virksomheder med ekspertise i dette felt. Derfor skal facaden have en ordentlig graffitirens, som du undgår, at det bliver et generelt problem for bygningen. Du undgår også, at virksomhedernes image tager skade af den uheldige situation.

 

 

Brochurer

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

Lærlingeaftale: Regeringen fodrer hunden med dens egen hale

5,4 milliarder kroner til at forbedre praktikpladssituationen, og nu er det slut med, at virksomhederne årligt skal betale 1-1½ milliarder kroner for meget til AUB-ordningen

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

SMVdanmark: Antallet af konkurser vil stige

Selv om byggeriet er mindre hårdt ramt af Corona-krisen end så mange andre oplever de et fald i omsætningen på 27 procent blandt de virksomheder, som er påvirket negativt og antallet af konkurser vil stige, forudser SMVdanmark

En konkurs er ingen dødsdom

En konkurs er ingen dødsdom

Corona-krisen vil få antallet af konkurser i byggebranchen til at stige. Men det er ingen dødsdom, siger Henrik Staun, der fortæller om at lukke og slukke sit livsværk gennem 23 år, nederlagsfølelsen, og om at rejse sig igen

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Voldsomste arbejdsløshedsvækst i danmarkshistorien

Ledigheden for april er af Danmarks Statistik opgjort til 152.800 fuldtidsledige, svarende til 5,4 procent. Det er en stigning på 35.500 siden marts.