UgensErhverv.dk

3 ting du bør være opmærksom på, før du vælger en håndværker

ANNONCE: Skal du til at have renoveret dit hus?

29-04-2019

Skal du have lappet dit tag? Eller trænger din bolig til en frisk omgang ny maling? Uanset hvilke slags projekter du står over for, så er det altid en god idé at overveje, om du skal hyre en professionel, så du slipper for det hårde arbejde. Her er 3 ting, som kan være gode at overveje, før du vælger en håndværker.

1. Autoriseret håndværker

Nogle projekter kræver, at din håndværker har en speciel autorisation til at udføre arbejdet. Det kan for eksempel gælde isolering. Hvis ikke din håndværker har den rette autorisation, så kan du komme ud for, at der er fejl og mangler på projektet. Og dem dækker forsikringen ikke.

2. Undersøg flere tilbud

Det er altid en god idé, at du undersøger markedet, og at du indhenter flere tilbud. Det mest åbenlyse du skal kigge efter, er selvfølgelig prisen. Men du kan også se hvilke slags materialer, der skal bruges. Og du har mulighed for at få forskellige besyv med på, hvordan fagpersoner har tænkt sig at udføre opgaven.

3. Vær enige om hvad du får med i prisen

Der kan være mange forskellige slags omkostninger ved et byggeprojekt. Nogle udgifter mere diskrete end andre. Derfor er det smart, hvis du forhører dig, om materialerne til projektet er med i prisen. Og det kan især være smart at vide, hvor meget af prisen der går til løn, transport, stillads og maskiner eller andet udstyr. Nogle gange kan håndværkeren købe materialerne til en mere fordelagtig pris, så det er værd at tjekke. Desuden står du selv til ansvar, hvis du har leveret materialer behæftet med fejl.

 

Det kan blive en lidt dyr affære at hyre en professionel, men hos MoneyArcher og her kan du finde gode løsninger til at tage et lån.

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

Hedensted godkender andelsejede fjernvarmeløsninger baseret på termonet

To landsbyer i Hedensted har fået godkendt fjernvarmeløsninger baseret på termonet efter bestemmelserne i varmeforsyningsloven. Det betyder, at de to landsbyer nu kan igangsætte processen med at søge billig finansiering til anlæggene