UgensErhverv.dk

Rigtige fagfolk tænker hele tiden

Lyder sloganet i en trafik-kampagne målrettet bygge- og anlægsbranchen i Viborg Amt.

25-08-2004

Der en varevogn eller en lastbil involveret i hver fjerde ulykke i Viborg Amt, hvor personer bliver såret. Sammenlagt optræder den slags biler 152 gange om året i ulykkesstatikken og i alt bliver 105 personer såret.
Det tal skal ned både af hensyn til den enkelte, der bliver involveret i en ulykke, og den virksomhed, der har pågældende ansat.
Set fra virksomhedernes synspunkt er sikkerhed noget som dybest set omhandler alle led i arbejdsprocessen.

- Vi har stor fokus på sikkerheden i vores virksomheder. Vi tænker meget på at overholde de regler, der gælder for sikkerheden på byggepladsen, og så skal vi selvfølgelig også gøre en indsats for at tænke os om i trafikken på vej til og fra byggepladserne, siger Mogens Blæsild, som er formand for Dansk Byggeri i Viborg Amt.

- Det handler jo samtidigt om vores ansigt udadtil. Hvis vore biler kører hensynsløst, så kan det jo være at kunderne vælger konkurrenten i stedet, siger Mogens Blæsild.

Foruden udsendelse af diverse kampagnemateriale er omdrejningspunktet i kampagnen ’Den sjove køreprøve’. Det er en humoristisk telefonquiz, hvor medarbejderne i firmaerne kan svare på spørgsmål om trafiksikkerhed – med en firmajulefrokost på højkant.

Læs mere om kampagnen på www.miljo.viborgamt.dk/fagfolk.

- mir

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder