UgensErhverv.dk

Vind en pris for arbejdssikkerhed

Arbejdsmiljørådet uddeler priser til de tre bedste virksomheder.

23-08-2004

Arbejdsmiljørådet uddeler for første gang priser til tre danske offentlige eller private virksomheder, der har gennemført særligt gode initiativer for at forebygge arbejdsulykker.

Priserne gives indenfor tre forskellige kategorier:
- Virksomhedens egen indsats for at opnå et højt sikkerhedsniveau.
- Særlige initiativer i virksomheder med under ti ansatte.
- Innovative metoder og/eller rådgivende initiativer, der medvirker til at skabe et højt sikkerhedsniveau i en kreds af virksomheder.

For at komme i betragtning til at vinde en pris gælder det om, at virksomheden skal have ydet en større indsats for sikkerheden, end den der er beskrevet i arbejdsmiljølovens krav. Der skal være opnået et højt sikkerhedsniveau, som samtidig også er vedvarende, og så skal indsatsen kunne overføres til eller inspirere andre virksomheder.

Foruden et diplom følger der en gave af ’høj kunstnerisk kvalitet’ med sikkerhedsprisen, som overrækkes af beskæftigelsesminister Claus Hjort den 13. december.

Man kan tilmelde sig konkurrencen inden den 15. oktober og tilmeldingsformularer kan hentes på Arbejdstilsynets og Arbejdsmiljørådets hjemmesider på henholdsvis www.at.dk og www.amr.dk.

- mir

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder