UgensErhverv.dk
Nem og hurtig samling af møbler

Nem og hurtig samling af møbler

i ét gennemløb

20-08-2004

Morbidelli Author Assembler klarer arbejdet med isætning dyvler, hænglser og meget andet - fuldautomatisk. Et af de mest løntunge områder i møbelindustrien er typisk samleafdelingerne. Med Morbidelli Assembler - et CNC-bearbejningscenter, der er specielt beregnet til netop denne type opgaver. Herhjemme forhandles Morbidelli af LINDLARSEN A/S.

Numerisk styrede boremaskiner og bearbejdningscentre har optimeret bearbejdningen af emner betragteligt. Imidlertid er udviklingen af samleafdelingerne blevet hægtet af, og er således stadig en potentiel flaskehals i produktionen.
Den væsentligste årsag til dette er den store variation af dyvler, beslag, hængsler m.m, der i dag findes på markedet. Morbidelli løser dette problem ved at kundetilpasse maskinen - netop til behovet i den enkelte produktion.

Morbidelli Author Assembler er en CNC-boreautomat, som er bestykket med en række specielle aggregater. Morbidelli kundetilapsser nemlig systemerne til de specifikke behov i produktionerne. Det betyder, at borehovedet er udstyret med magasiner og isætningsenheder til fx. glideskinner til skuffer, vægbeslag, hænglser, greb - naturligvis med de dertilhørende skruer m.v.

Morbidelli Author Assembler er udstyret med bl.a. et langsgående conveyor-system. Det betyder, at maskinen kan indsættes i en ny eller eksisterende produktionslinie - uden behov for yderligere conveyor-systemer. Yderligere er maskinen udstyret med et mobilt bearbejdningshoved, som har to uafhængige borehoveder på Y-aksen. Disse borehoveder kan arbejde samtidigt, hvilket markant forøger produktiviteten ved såvel boreopgaver, som isætning af beslag, hængsler mv.

Især i køkkenindustrien, inventarbranchen o.l. vil Morbidelli Author Assembler have store fordele, idet man vil kunne foretage isætningen af diverse greb og beslag fuldautomatisk og derved nedbringe produktionsomkostningerne og samtidig øge kapaciteten.

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder