UgensErhverv.dk
Kansas tænker i nye baner

Kansas tænker i nye baner

Kansas har som den første og eneste arbejdstøjsproducent i Danmark udviklet et tøjkoncept i samarbejde med GORE-TEX(R)

18-08-2004

Kansas tænker i nye baner

Kansas har som den første og eneste arbejdstøjsproducent i Danmark udviklet et tøjkoncept, der vil gavne alle, der arbejder udendørs. Kansas har tænkt utraditionelt, sat sig ind i håndværkerens behov og taget hensyn til det danske klima.

Glem alt om besværligt overtrækstøj
Overtrækstøj har hidtil været redningen for dem, som arbejder ude i det danske vejr. Men de fleste håndværkere kan hurtigt blive enige om, at regntøj er besværligt og ubekvemt. Desuden er det vanskeligt at komme til mobiltelefon, hammer, tommestok, søm og alt det andet, som håndværkeren har i sine lommer. Men nu har Kansas løsningen på problemet. De har i samarbejde med Gore Scandinavia udviklet et helt nyt tøjkoncept, hvor beskyttelsen sidder på indersiden! Så i stedet for at trække regntøj ud over dit almindelige arbejdstøj, kan du nu sætte en GORE-TEX®-membran indvendigt i tøjet.

R.A.WTM (Rain and Work) konceptet består af bukser og jakker. Bukserne ligner et par helt almindelige arbejds-bukser, men de forvandles hurtigt til et par 100% sved-transporterende, regn- og vindtætte bukser ved at sætte et tyndt GORE-TEX®-for indeni, fortæller Maria Arndal, Marketingchef hos Kansas. Foret sættes fast ved hjælp af en lynlås i taljen og trykknapper i buksebenene. Foret har GORE-TEX®-membran på ydersiden og en blød og behagelige inderside. Yderbukserne har løsthængende lommer, som sidder fast med en lynlås under linningen. Lommerne kan både sidde indvendigt og udvendigt. Derfor er bukserne meget funktionelle og kan anvendes til et hvilket som helst erhverv.

Testet til mindste detalje
Der er kræset om hver en detalje ved den nye R.A.WTM-kollektion. Designet er smart, lommerne er praktiske, lynlåsene er vand- og vindtætte, og materialet er af den bedste kvalitet. ”Vi har, inden tøjet blev introduceret, testet det på byggepladser på Island, hvor vejret ofte er rigtig dårligt”, fortæller Maria Arndal. ”Håndværkerne var meget positive. De brugte både tøjet på jobbet og privat”. Og helt ærligt siger hun med et smil, ”så har vi rent faktisk haft svært ved at få vores testtøj tilbage”.

I R.A.WTM -konceptet indgår udover bukserne også 2 jakker. Den ene er med GORE-TEX®-membran og den anden er i WINDSTOPPER®-materiale. Jakkerne er smarte og kan bruges til både job og fritid. Hele R.A.WTM -kollektionen findes også i fluorescerende, så også gade- og vejarbejderne kan arbejde ubesværet i det til tider våde og blæsende danske vejr.

Nærmeste forhandler oplyses på 70107074 eller på www.kansas.dk.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister