UgensErhverv.dk

Sådan undgår du at smadre din telefon på arbejdspladsen

Annonce: Smartphones bliver smartere og smartere, men til gengæld er mange af dem fortsat utroligt sarte. Er man på en arbejdsplads, hvor telefonen risikerer at få lidt knops, er det værd at overveje, om der er foranstaltninger man kan tage.

12-03-2018

Selvom de fleste smartphones i dag kan mere, end hvad den gennemsnitlige forbruger forstår at bruge, så er det som om, at nye features og forbedrede specifikationer altid kommer i forreste række. Og det på bekostning af holdbarhed.

Mange smartphones har et ry for, ikke at kunne tåle specielt meget, og man skal derfor være påpasselig, når man bruger sin telefon på sin arbejdsplads. Særligt hvis det kan involvere tab af telefonen på hårdt gulv. Men der er dog måder hvorpå, man kan forsøge at gardere sig.

Robust mobiltilbehør

Hvis man har en telefon, som man frygter om reelt set kan klare hverdagen, kan det være en ide at anskaffe sig robust mobiltilbehør. Mobiltilbehør findes til såvel iPhones som Samsung-modeller, og noget af det, der kan sikre ens telefon forlænget levetid, er mobilcovers. Mobilcovers fås i mange forskellige materialer, og det er relativt nemt, at finde et cover der matcher de behov man har. For nogle er et flip-cover måske endda optimalt, her kan man også opbevare sine kort, og samtidigt beskytter det skærmen.

Det kan dog hænde, at et cover ikke er nok. Andet mobiltilbehør der er relevant at bruge kan være panserglas for at beskytte skærmen yderligere, eller måske endda en telefontaske, så telefonen kun kommer frem, når det er absolut mest nødvendigt.

Den robuste telefon

Arbejder man for eksempel på en byggeplads, kan selv robust mobiltilbehør nogle gange komme til kort. Derfor er der også firmaer, der producerer telefoner særligt egnet til et hårdført miljø, hvor der kan ske lidt af hvert.

Firmaer som Dewalt og CAT, som man ellers ikke forbinder med telefoni og smartphones laver robuste arbejdstelefoner, der har en høj tolerance overfor såvel støv og vand som et møde med asfalten. Dog er disse arbejdstelefoner ikke altid de pæneste og mest chikke der findes på markedet, og vil man have en telefon, der er robust og samtidigt ser godt ud, er løsningen med mobiltilbehør måske mere dig.

To telefoner

For nogen er løsningen også simpel, og her gælder ikke ’less is more’. Der er selvfølgelig også den mulighed, at man simpelthen bare har to telefoner, en til privat brug, og en der kan tåle at blive behandlet lidt alternativt til arbejdsbrug.

For de fleste vil det kræve lidt opbakning fra arbejdspladsen, så man ikke selv ender med, at skulle investere i intet mindre end to smartphones, men i virksomheder, hvor man ved, at der er en risiko for, at elektronisk udstyr kan lidt skade, vil der som oftest være god opbakning til, at medarbejderne bliver klædt på hertil.

Den perfekte løsning er individuel, men det burde være muligt at undgå, at smadre sin dyre smartphone på arbejdspladsen, ved hjælp af en af de tre nævnte løsninger.

Brochurer

 • Munters

  Munters

  Energieffektive luftbehandlingsløsninger. Ideelt og kontrolleret klima

 • P.Olesen

  P.Olesen

  Nedbrydning og miljøsanering

 • Interface

  Interface

  Human Nature

 • Lindab

  Lindab

  Lindab - Din partner med ekspertise inden for byggerier med stålprofiler

 • GRANAB strøsystemer

  GRANAB strøsystemer

  Alt i gulve til boliger, kontorer, skoler og offentlige bygninger

Lisbjerg Bakke og Campus Bornholm vinder Årets Byggeri 2018

Lisbjerg Bakke og Campus Bornholm vinder Årets Byggeri 2018

Repræsentanter fra byggeriets førende aktører har valgt årets bedste og vigtigste byggerier ud fra deres samfundsmæssige og byggefaglige betydning

Vandselskaber har 150 millioner til gode

Vandselskaber har 150 millioner til gode

Vandselskaber har cirka 150 millioner kroner til gode i ubetalte spildevandsregninger og ønsker nu at få mulighed for at inddrive restancer selv, da det ellers vil give højere takster for øvrige kunder

Unidrain vinder tysk designpris

Unidrain vinder tysk designpris

To produkter fra tilbehørsserien Reframe Collection fra Unidrain tildeles endnu en international og ganske eftertragtet pris: German Design Award 2019

Bertel Haarder: Bygningsministeren må se at få hænderne op af lommen

Bertel Haarder: Bygningsministeren må se at få hænderne op af lommen

Folketingets nestor har aldrig lagt skjul på sin begejstring for det nordiske samarbejde. Han mener, at en fælles nordisk byggestandard kan bane vejen for en fælles EU-standard