UgensErhverv.dk

Multihuse til provinsen

Huse med både idræt og kultur giver aktivitet i mindre byer.

17-08-2004

Huse med både idræt og kultur giver aktivitet i mindre byer

Øster Hurup syd-øst for Ålborg og Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg er mindre provinsbyer, hvor kultur- og idrætslivet i den kommende tid får en vitaminindsprøjtning.

I begge byer er det med støtte fra blandt andet Lokale- og Anlægsfonden blevet muligt at opføre multihuse, hvor idræt- og kulturlivet kan udfoldes indenfor de samme mure.

I Kjellerup drejer det sig om et 3.500 kvadatermeter stort hus med en multihal til både idræt og teater, et bibliotek og mødelokaler til byens foreninger. Multihuset opføres tæt ved byens skole og bliver bygget op omkring en foyer med cafe. Bygningen skal efter planen stå færdigt om et år.

Også i Øster Hurup opføres multihuset i tilknytning til byens eksisterende skole og udnytter dennes gymnastiksal. Aktivitetshuset bliver en 400 kvadratmeter stor bygning, der indeholder mødeloklaer, café, værestedsområde og motionsrum. Byggeriet ventes færdig til påsken 2005.

- nn

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister