UgensErhverv.dk

Ny kæde for håndværkere

Håndværkeren og Proffen samles under ét navn og ét selskab.

28-05-2008

Håndværkeren og Proffen samles under ét navn og ét selskab.Kæderne Håndværkeren og Proffen bliver i dag, 1. april, samlet under ét navn og ét selskab, Proffen.

Den nye kæde bliver landsdækkende, og trælasthandlerne bag den repræsenterer tilsammen en volumen, der gør den nye kæde til én af landets største distributører af byggematerialer til det professsionelle marked.

På gør-det-selv området resulterede fusionen mellem indkøbsselskaberne Ditas og Dendek allerede sidste år i en koncentration, hvor tre detailkæder blev til to - med Råd&Dåd og Byggekram som de profiler, kræfterne samles om. Nu sker der en tilsvarende samling på det professionelle marked for at blive endnu bedre rustet til fremtidens marked.

- Vores kunder på det professionelle marked stiller stadig større krav både til indkøbsmæssig effektivitet og til byggeteknisk kompetence og effektive, IT-baserede logistik løsninger, siger formanden for den nye Proffen A/S, direktør Gynther Kohls, Vejen Trælasthandel.

- Nogle af kravene oplever vi allerede i dag, og de vil vokse i takt med, at der kommer stadig mere teknik og lovgivning i byggeriet. Samtidig vil vi de næste 5-10 år se generationsskifte i opmod halvdelen afde mindre og mellemstore håndværkervirksomheder, der er vores kernekunder.

- Det er vigtigt for os at være på forkant med udviklingen. Ved at stå sammen om investeringer i uddannelse og teknologi bliver vi i stand til effektivt at understøtte vores kunder i udvikling og tilpasning af deres forretning, siger Gynther Kohls.

jhan

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister