UgensErhverv.dk

Odense i centrum

GDS-træf 2003 holdes i Odense Congress Center i september 2003.

28-05-2008

GDS-træf 2003 holdes i Odense Congress Center i september 2003.


Af Peter Odsgard

Salgsarbejdet med standene er begyndt her ca. et år før. Som tidligere vil der blive tale om en væsentlig udskiftning blandt de udstillende firmaer. Således forventes det, at der også denne gang bliver tale om 40-45 nye navne blandt udstillerne.

Den store udskiftning ligger i fusioner/ophør og selvfølgelig firmaer, der ikke denne gang har et budskab.

Ændringer

Det vejledende udvalg har denne gang fået gennemført en spørgerunde både blandt udstillerne og de besøgende.

Et utroligt godt grundlag til at ændre på både små og store aktiviteter. Nu findes der jo ingen - normal/gennemsnitsstreg - men valget af ændringer er sket i en afbalancerethed mellem udstillernes og de besøgendes ønsker.

Alle ville flytte lidt af den lette bespisning ud på arealerne. Udstillerne korte lidt af på åbningstiden mandag. De besøgende havde mod på en række små kursusmoduler, som tidligere er blevet fjernet, da der var for få deltagere.

De korte kurser - ca. 60 minutter - vil efter en spørgerunde blandt de tidligere besøgende blive valgt mellem et bredt udvalg af emner. Her er jura, farvevalg, holdånd, kropssprog blot et lille udsnit af, hvad der skal vælges mellem.

God service

Fra starten af GDS-træf’s historie er Odense valgt. Da Odense Congress Center ligger midt i landet, og kun få gæster således har mere end to timer til byen. Desuden er vi altid blevet mødt med en god service, og næsten alt har kunnet lade sig gøre, når blot vi kom i god tid. Et klagepunkt har vi haft, og det er, når alle 130 udstillere skal ud på én gang og der kun er fire truck!

At et træf har åbent om søndagen, har undret nogle. Med netop et område, der er domineret af detailfolk, er dette et must. Det samme ses i modeverdenen.

Søndagen er en fin mulighed til at samle et hold fra forretningen og få både en faglig og social dimension sammen. Alt er holdt på et meget beskedent plan økonomisk. Fri parkering. Gratis adgang - hvis billetten forudbestilles. Frokost med drikkevarer og evt. et kursusmodul er klaret for under 100 kr. Ganske enkelt et krav fra de besøgende firmaer.
På den anden side skal udstillerne heller ikke punge ud med frokoster og ’bjældeklang’ - her er det det faglige, der sigtes efter.

Alle udstillere giver 4.800 kr. til fælles markedsføring, der dækker gratis katalog til alle, bespisning til under halv pris, pressemeddelelser, annoncering, kursusundervisere m.m.

Ikke en åben bar

Som gæst vil de besøgende heller ikke finde en kæde ølankre hos udstillerne. På GDS-træf har man i fællesskab valgt denne dimension fra. Selvfølgelig er der et glas juice eller en kop kaffe enkelte steder, mens en ordre skrives ned. Et par karameller og et bolche finder gæsterne nok også. Men det har været vigtigt at fokusere på det faglige. Det er samhandelspartnere, der mødes, og så skal udstillerne ikke optræde som ’overtjenere’.

Den store medbestemmelse både udstillere og gæster har på GDS-træf tages alvorligt, og der kommer mange gode ideer på bordet fra begge sider.

Alle parter ser frem til et par aktive dage på GDS-træf i september 2003.

Åbningstider søndag den 14. september kl. 9.00-18.00 og mandag den 15. september kl. 9.00-16.00.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister