UgensErhverv.dk

Dansksvensk træsamarbejde

Samarbejde om afsætning af svenske gulvprodukter i Danmark.

28-05-2008

Berg & Berg AB i Kallinge i Skåne og Hørning Parket Fabrik A/S har indgået samarbejde om afsætning af den svenske trægulvproducents produkter i Danmark.

- For Hørning Parket vil den svenske lamelparket være en supplerende del af sortimentet, som desuden består af fabrikkens egen produktion af massive parket- og plankegulve samt terrasseplanker og diverse tilbehør, oplyser adm. direktør Ole Gregersen, Hørning Parket Fabrik.

Berg & Berg er en moderne fabrik med syv år på bagen. Fabrikken har succes med fremstilling af topkvalitet indenfor laminerede gulve i hårdttræ.

Ud over optimal kvalitet er de svenske produkters fortrin ifølge Ole Gregersen overfladebehandling med oxiderende olie og et unikt samlesystem.

Dette samarbejde markerer et nyt koncept for den midtjyske fabrik.

- Vi ønsker at tilbyde et mere dækkende sortiment, så vi kan få en hyppigere samhandel med den danske kundekreds. Berg & Berg passer perfekt til det, vi ønsker at stå for, og vi forventer, at det større sortiment også får en positiv afsmitning på afsætningen af vor egen produktion, siger Ole Gregersen.

De svenske produkter ventes først og fremmest solgt til projekter.
-jhan

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

Konkurser i byggeriet (Uge 25/2024)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Aarhus næstthøjeste bygning er på plads

Råhuset står færdigt, tagkonstruktionen er monteret, og dermed har Akson rundet en vigtig milepæl. Det 114 meter høje business tower på Sydhavnen i Aarhus skal danne rammen om arbejdslivet for cirka 1900 medarbejdere

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Vil have afsat milliarder til forebyggelse af klimaskader

Udgifterne til oprydningsarbejde, når der har været skybrud og stormflod, stiger for hvert år. Derfor efterspørger F&P – forsikrings- og pensionsbranchen, at der afsættes flere penge til klimasikring og forebyggelse af klimaskader

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Totalrenovering af stort bibliotek giver kulturen nyt liv på Amager

Nyt indgangsparti, stort aktivitetsrum, bedre brandsikring og nye tekniske installationer - entreprenøren Pihl & Søn har afsluttet en gennemgribende renovering af Solvang Bibliotek, og Urbanplanen har nu fået et flot og tidssvarende bibliotek