UgensErhverv.dk

Festdag i Fjerritslev

Han Herreders Tømmerhandel kan fredag den 24. oktober fejre 100 års jubilæum.

28-05-2008

Han Herreders Tømmerhandel kan fredag den 24. oktober fejre 100 års jubilæum.Det bliver på fredag den 24. oktober en helt speciel dag for A/S Han Herreders Tømmerhandel, som da kan fejre 100 års jubilæum.

Der er jubilæumsreception kl. 13.00-17.00 på Håndværkervej 5 i Fjerritslev, hvor HHT Fondens gave først blive afsløret, og senere trækker Brovst Pigegarde op.

A/S Han Herreders Tømmerhandel har i dag tømmerhandelsafdelinger i Fjerritslev, Brovst, Hune og Løkken, der er udbygget med konceptbutikker, Byggekram samt for de professionelle håndværkere Proffen. Adm. direktør er Ole Fogh Odgaard.

- Med 68 engagerede medarbejdere, en årlig omsætning på 100 mio. kr. og en egenkapital på 46 mio. kr. står ´Jammerbugtens byggevareleverandør´ godt rustet i en planlagt styret udvikling og vækst, slås det fast i jubilæumsåret.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister