UgensErhverv.dk

De bløde værdier

FUT - Foreningen for Unge Trælastfolk, har konference om de bløde værdier 20.-22. november på Bygholm Park i Horsens.

28-05-2008

FUT - Foreningen for Unge Trælastfolk, har konference om de bløde værdier 20.-22. november på Hotel Bygholm Park i Horsens.


Et trælastbranchen for "hård" til de bløde værdier?

Spørgsmålet stilles af FUT - Foreningen for Unge Trælastfolk, som arrangerer en konference om netop de bløde værdier. Det sker i dagene 20.-22. november på Scandic Hotel/Bygholm Park i Horsens.

Temaerne på tidligere FUT-Konferencer har ofte fokuseret meget på de udefra kommende ækonomiske problemer og disses konsekvens for trælastbranchen. Denne gang er der blevet valgt at arbejde mere med bløde værdier - "for mange af os et forsømt emne i den travle hverdag", mener FUT-ledelsen.

Konferencen begynder torsdag den 20. november kl. 17.00 med indkvartering osv., og efter middagen sættes fokus på travlhedens pris. Det er Morten Toft, forfatter, coach og "stress-ekspert", der fortæller om, hvordan man vender stress til en positiv drivkraft og undgår at "brænde ud".

Om fredagen taler teknisk chef Thomas Bruun, ETA Danmark, om det nye byggevaredirektiv, og virksomheden Isover har et indlæg om byggevaredirektivet i praksis. Jacob Palmquist, Aha-Kompagniet, ser på værdibaseret ledelse i teorien, merns virksomheden Unimerci ser på dette emne i praksis.

Traditionen tro sluttes konferencen med middag, hygge og samvær, ligesom der bliver besøg af Mette Lisby.

Der er så få samlingspunkter tilbage, at et par døgn på tvævrs af branchen med emner som stress, byggevaredirektiv og værdibaseret ledelse er en god investering i aktive medarbejdere.

Det er fortsat muligt at tilmelde sig.

Se programmet på www.fut.dk.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister