UgensErhverv.dk

Leverandør i offensiv

Selskab leverer et totalt indretningskoncept, som udnytter den enkelte butik fuldt ud.

28-05-2008

Selskab leverer et totalt indretningskoncept, som udnytter den enkelte butik fuldt ud.
Af journalist Jørgen Hansen

En kendt leverandør har skiftet navn og samtidig ændret strategi i bestræbelserne på at opnå yderligere ekspansion.

Det er Color A/S, som nu hedder DAY-system.

- Vi har følt, at navnet Color primært blev forbundet med maling, og selskabet står for mange produktgrupper. Nu er der valgt et nyt navn, hvor kriteriet egentlig blot var, at det skulle kunne udtales ens i Danmark, Sverige og Norge, der er hovedmarkederne. Selskabet kunne for så vidt have heddet alt muligt, for det er de enkelte produktnavne, der er det vigtigste, fortæller Christian Olrik, salgschef øst, DAY-system.

Selskabet producerer, distribuerer og markedsfører et system af produkter, der i deres kombination skal give den bedste og mest effektive overfladeløsning.

- Det er selskabets målsætning at optimere synergien som producent, distributør og markedsfører for derved at sikre vore kunder den mest optimale og omkostningseffektive løsning til behandling af overflader.

Produkterne beskytter overflader inden for maling, tapetsering, slibning, rengøring og bilvask.

Syv mærkevarer

Der er tale om i alt syv mærkevarer som en del af systemet. Det er Yunik (maling og træbeskyttelse), Stiwex (maleværktøj og husholdningsartikler), Fiona (tapet og vævlim), AdeKema (rengørings- og kemiartikler), Color (et smallere malingssortiment), Dragon (slibematerialer) og Wall-hess (overmalbare tapeter og glasfibervæv).

- Vi er således totalleverandør, og med vores system er den enkelte butik sikret kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser hele paletten rundt inden for maling, maleværktøj, tapetsering, slibning og rengøring, fastslår Christian Olrik.

Der lægges op til et tæt samarbejde med den enkelte forhandler, så der strikkes det optimale sortiment sammen til butikken.

- Mange forhandlere har hidtil været overladt til sig selv, men nu kan vi gå ind i et samarbejde, hvor vi også tager ansvaret for, at de enkelte varer kommer videre ud til forbrugerne.

Som kunde i systemet er det muligt at få professionel assistance fra DAY-systems arkitekter til at indrette butikken. Der leveres et totalt indretningskoncept, som udnytter butikken fuldt ud.

- Med vores indretningsmoduler får forhandleren et fleksibelt koncept, der samler produktgrupperne både som butikshelhed og som en shop i shop løsning. Sammen med en skræddersyet markedsføring er vi med til at øge forhandlerens salg, siger Christian Olrik.

Dansk ejet

Det nye selskab er 100% dansk ejet, af Flügger koncernen, og det er dannet i sidste del af forretningsåret 2002/03 ved at lægge flere salgsafdelinger sammen til én. Selskabet skal betjene grossister og detaillister med koncernens sortiment, som ikke er såkaldt ’Flügger-branded’.

Når der ses på koncernens nettoomsætning på godt 1 mia. kr., står DAY-system for 16%. Flügger udgør 74%, PP Mester Maling fire procent og eksport seks procent.


Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister