UgensErhverv.dk

Tilbage på Sjælland

Høeg Hagen & Co. etablerer sig i Holbæk.

28-05-2008

Høeg Hagen & Co. etablerer sig i Holbæk.Høeg Hagen & Co. A/S, der blev etableret i København lige efter anden verdenskrig, har ikke været repræsenteret med egen afdeling på Sjælland i de seneste næsten 20 år, men nu er trægrossisten tilbage på sin gamle hjemmebane.

Selskabet har således oprettet kontor i Holbæk.

- I 2002 begyndte vi at besøge kunder på Sjælland og servicere dem fra Lemvig. Det viste sig hurtigt, at Høeg Hagen fortsat var et kendt navn på Sjælland, og vi har derfor ofte fået ordrer med hjem allerede ved første besøg. Vi har konstateret, at vi har den rigtige pris, kvalitet og leveringstid, siger direktør Henrik Skou, Høeg Hagen.

Til gengæld erkender han, at det har knebet lidt med den daglige opfølgning og service overfor de sjællandske kunder, og det er baggrunden for etableringen i Holbæk.

- Vi kommer ikke tilbage som en traditionel grossist, men som en moderne distributør af trælast, hvor kombinationen af godt købmandskab og et effektivt servicekoncept giver kunderne den nødvendige fleksibilitet og konkurrencekraft, fortæller Henrik Skou.
Til at servicere de sjællandske kunder er ansat Niels Kjersgaard, som tidligere hos Hindenburg A/S har været kundeansvarlig over for tømmerhandlere på netop Sjælland.

-jhan

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister