UgensErhverv.dk

Små ændringer

GDS-træf 2003 fastlagt til 14.-15. september i Odense Congress Center.

28-05-2008

GDS-træf 2003 fastlagt til 14.-15. september i Odense Congress Center.


Af Peter Odsgard

GDS-træf 2003 er fastlagt til 14. og 15. september - og som de foregående gange i Odense Congress Center.

Før hvert træf er gået en spørgerunde blandt udstillerne og de besøgende. Ønskerne på en del punkter er ikke helt ens.

Igen her i 2002 er 126 firmaer/besøgende blevet spurgt om deres holdninger til en række fælles spørgsmål.

Her er så fremkommet flere gode ideer til justeringer af træffet i 2003.

Klare ønsker

Udstillerne blev blandt andet - og kun dem – spurgt, om de ønskede en udstillerfest i forbindelse med træffet. Her svarede 67% nej og 19% ved ikke - kun 14% sagde ja.

Når det gjaldt de små minikurser af ca. 60 minutter, mente 58% nej blandt udstillerne. De ser jo gerne, de besøgende optimalt på udstillingsarealet. De besøgende derimod have 58% ja på samme spørgsmål. GDS-træf skal jo have den optimale interesse fra de besøgende... så der genindføres minikurser.

Lidt til ganen ved at placere et par ’øer’ til vand og sandwich ude i udstillingsarealet fik en meget positiv opbakning fra begge sider. Udstillerne 75% ja og de besøgende 84% ja.
- så det blive et af de nye punkter i 2003.

Nu havde vi måske troet, at der ville være lidt sportsånd over gæsterne og fik spørgsmålet - Kampe mellem firmaerne - med i spørgeskemaet. Men nej, 41% af de besøgende for, 46% imod og for udstillerne 21% for og hele 60% imod.
- så det svæver lidt!

At det skal være mere underholdende, kom dog til udtryk i spørgsmålet om mindre konkurrencer på standene. Beskedne præmier 15-30 kr. og gerne egne produkter. 47% af udstillerne fandt denne ide god, og hvad vigtigere er for en succes - hele 71% af gæsterne så gerne denne aktivitet. Der var kun 20% af de besøgende, der svarede nej på dette spørgsmål.

Tidligere var nyhederne samlet på en fælles stand, hvor der så kunne stemmes om Årets GDS-nyhed. Nu blev det foreslået at flytte nyhedsafstemningen ud på de enkelte stande.
74% af udstillerne var for den ide og ligeledes 83% af gæsterne - så i 2003 er stande med nyheder markeret, og så kan der tildeles point på vejen rundt. Kupon og liste over deltagende firmaer udleveres stadig ved indgangen.

Gentegning for tidligere udstillere er begyndt 20. oktober. Nye udstillere kommer på prioriteringsliste og får standtilbud i takt med, at firmaer evt. melder fra.
Fra de tidligere træf er set en gennemsnitlig udskiftning på 25-30%. Hovedsageligt begrundet i ophør, nye markeder og udstillere, der ikke syntes, dette forum gav dem den forventede succes.

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 16/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Økonomisk usikkerhed kommer i vejen for energirenoveringer

Kun 13 procent af danskere forventer at investere i energioptimering af deres bolig i år. Det viser en undersøgelse fra Exometric, der peger på økonomien som den største barriere

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

- Børsen bør genopbygges bæredygtigt

Når Børsen skal genopbygges, bør bæredygtighed være et af de bærende principper. Sådan lyder det fra Konstruktørforeningens formandskab, som opfordrer politikerne til at fjerne de benspænd, der ligger i de nuværende dokumentationskrav

Flot hæder til Carl Ras

Flot hæder til Carl Ras

Engrosvirksomheden Carl Ras har vundet Great Place To Work's konkurrence om Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien for mellemstore virksomheder