UgensErhverv.dk

Håndbog om bofællesskab

Ny vejledning giver praktiske råd om etablering af bofællesskaber.

28-06-2004

Ældre Sagens nye håndbog ’Bofællesskab – fra drøm til virkelighed’ giver råd om oprettelse af bofællesskaber og ideer til nye og anderledes måder at bygge og bo på.

Bogen kan bruges som værktøj i samarbejdet med kommuner, ældreråd, boligorganisationer og tekniske rådgivere ved etablering af både et ældrebofællesskab og et aldersblandet bofællesskab.

Håndbogen indeholder konkret vejledning til boligejere, der ønsker at omdanne deres bolig til et bofællesskab eller flytte sammen med andre i f.eks. nedlagte erhvervsejendomme, i et opgangbofællesskab, en seniorlandsby, et ombygget kloster eller et økologisk fællesskab. Også ældre, der ønsker at gå i gang med et nyt, fælles byggeri, kan hente inspiration.

Cand.jur. og konsulent i Ældre Sagen, Margrethe Kähler, har skrevet bogen. Den koster 30 kr. for medlemmer af Ældre Sagen, 40 kr. for alle andre og kan bestilles hos Ældre Sagens Medlemsservice. Håndbogen er udgivet med støtte fra Fonden Realdania.

- tm

Seneste nyt

Mest læste

Brochurer

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Grebet strammes om de brodne kar med social dumping

Bred politisk aftale mellem regeringen, DanmarksDemokraterne, SF, Enhedslisten, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti og Alternativet om at bekæmpe social dumping

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

Konkurser i byggeriet (Uge 21/2024 - 2)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Lidt har også ret - men det vigtigste mangler

Gevinsterne ved social dumping har været så store, at de lyssky entreprenører har ifølge BAT været ligeglade

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

Erhvervsministeren agerer med skyklapper på

SMVdanmarks administrerende direktør er stærkt utilfreds med, at erhvervsministeren bagatelliserer, at store virksomheder ’tvinger’ eksempelvis håndværkerfirmaer til at acceptere meget lange betalingsfrister