UgensErhverv.dk
Direktør forlader SBi- Foto: Ricky John Molloy.

Direktør forlader SBi

Lone Møller Sørensen skal være chef i stort ingeniørfirma

14-05-2008

Efter syv år på posten som direktør for Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) har civilingeniør, HD, ph.d. Lone Møller Sørensen valgt at skifte job. Hun tiltræder 16. juni stillingen som direktør for Rambølls division Region København, Byggeri.

- Det er vemodigt at sige farvel efter syv gode år på SBi. Men Rambøll henvendte sig med et meget spændende tilbud, som jeg altså ikke kunne sige nej til, forklarer Lone Møller Sørensen.

Samtidig synes hun det er et godt tidspunkt at skifte på, idet SBi fusionerede med Aalborg Universitet for halvandet år siden.

Lone Møller Sørensen er ikke uvant med byggeerhvervet, som hun kender inde fra. Hun kom til SBi fra Velux, hvor hun var teknisk chef, og før da havde hun været i Rockwool International. Nu vender hun så tilbage til byggeerhvervet, men denne gang rådgiverbranchen.

Stillingen som direktør for SBi vil blive genbesat snarest muligt. Indtil da bliver forskningschef, ph.d. Thorkild Ærø konstitueret som direktør for SBi. Thorkild Ærø har gennem de seneste tre år været chef for SBi´s afdeling for Boliger og Byfornyelse. Han er 42 år og oprindeligt uddannet som landinspektør fra Aalborg Universitet, hvorfra han også tog sin ph.d.-grad i 2002.

- Foto: Ricky John Molloy.

- nn

Brochurer

H.M. Kong Frederik X indvier første tunnelelement på Femern Bælt

H.M. Kong Frederik X indvier første tunnelelement på Femern Bælt

- Det er en milepæl i danmarkshistorien, sagde transportministeren.

Kulturen i byggebranchen skal ændres for at tiltrække flere unge

Kulturen i byggebranchen skal ændres for at tiltrække flere unge

Tidligere direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen opfordrer Bygge- og installationsbranchen til at lytte til de unge, inddrage dem i planlægningen og behandle dem med respekt på byggepladsen og på skolebænken

Ikonisk motorvejsrestaurant genåbner

Ikonisk motorvejsrestaurant genåbner

Danmarks første motorvejscafé – Storkereden – kommer igen til ære og værdighed efter en omtumlet tilværelse

35 toetagers rækkehuse og otte lejligheder i Nordjylland skal totalrenoveres

35 toetagers rækkehuse og otte lejligheder i Nordjylland skal totalrenoveres

Projektet ventes at tage omkring to år at gennemføre projektet, hvilket vil ske i etaper. For den enkelte beboer betyder det, at boligen vil være under ombygning i omkring otte måneder.