UgensErhverv.dk
Direktør forlader SBi- Foto: Ricky John Molloy.

Direktør forlader SBi

Lone Møller Sørensen skal være chef i stort ingeniørfirma

14-05-2008

Efter syv år på posten som direktør for Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) har civilingeniør, HD, ph.d. Lone Møller Sørensen valgt at skifte job. Hun tiltræder 16. juni stillingen som direktør for Rambølls division Region København, Byggeri.

- Det er vemodigt at sige farvel efter syv gode år på SBi. Men Rambøll henvendte sig med et meget spændende tilbud, som jeg altså ikke kunne sige nej til, forklarer Lone Møller Sørensen.

Samtidig synes hun det er et godt tidspunkt at skifte på, idet SBi fusionerede med Aalborg Universitet for halvandet år siden.

Lone Møller Sørensen er ikke uvant med byggeerhvervet, som hun kender inde fra. Hun kom til SBi fra Velux, hvor hun var teknisk chef, og før da havde hun været i Rockwool International. Nu vender hun så tilbage til byggeerhvervet, men denne gang rådgiverbranchen.

Stillingen som direktør for SBi vil blive genbesat snarest muligt. Indtil da bliver forskningschef, ph.d. Thorkild Ærø konstitueret som direktør for SBi. Thorkild Ærø har gennem de seneste tre år været chef for SBi´s afdeling for Boliger og Byfornyelse. Han er 42 år og oprindeligt uddannet som landinspektør fra Aalborg Universitet, hvorfra han også tog sin ph.d.-grad i 2002.

- Foto: Ricky John Molloy.

- nn

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge