UgensErhverv.dk
Arkitekturprofessor med udsyn

Arkitekturprofessor med udsyn

Hjemlig arkitekt med international erfaring er ny professor på Aalborg Universitet

13-05-2008

Det er en af Danmarks mest respekterede arkitekter, der fredagen før pinse officielt blev tilknyttet Aalborg Universitets uddannelse i Arkitektur & Design som adjungeret professor, da Louis Becker holdt sin tltrædelsesforelæsning.

Louis Becker er arkitekt maa, direktør og partnerarkitekt i Henning Larsen Architects A/S, hvor han siden 1998 har været en del af tegnestuens daglige ledelse. Tegnestuen har opnået international anerkendelse gennem en række præmierede konkurrenceprojekter og publikationer om deres bygningsværker, og i 2005 blev Louis Becker udnævnt til direktør for det internationale marked.

- Det er netop Louis’ internationale profil og erfaring, der passer godt til den type fokus, vi har på arkitektur her på Aalborg Universitet. Og oven i det kommer han med en stor erfaring inden for bæredygtigt byggeri, som også er et fokusområde for arkitekturprogrammet på Arkitektur & Design-uddannelsen, siger institutleder Michael Mullins.

Louis Beckers internationale erfaring omfatter kulturbyggeri, administrations- og erhvervsbyggeri samt helhedsplaner, og han har fungeret som drivkraft og motivator i en række komplekse arkitektur- og samarbejdsprocesser.

Desuden har han været ansvarlig for en række stor-skala-projekter i blandt andet England, USA, Albanien, Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Kina og andre steder i Asien. Louis Beckers erfaringer med moderne bæredygtigt byggeri er på både konceptuelt og detaljemæssigt plan, og derudover forestår han en stor del af Henning Larsen Architects’ forelæsningsvirksomhed.

- nn

Brochurer

Stort byggearbejde på Christiansborg

Stort byggearbejde på Christiansborg

Men først skal arkæologer udføre en forundersøgelse af undergrunden i Rigsdagsgården

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Advarsel mod flaskehals til asbestautorisation

Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening (DA) bør myndighederne forberede sig på stor efterspørgsel på autorisation til fjernelse af asbest

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

Konkurser i byggeriet (Uge 10/2024 - 1)

BygTek.dk bringer her et udpluk af de i Statstidende registrerede konkurser i byggebranchen de seneste uger

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil stramme reglerne for at have lærlinge

3F vil gøre det skal nemmere at fratage virksomheder retten til at have lærlinge